Türkiye'nin Yıldız'ı

Türkiye'nin Yıldız'ı
Türk pop müziğinin en özgün ve yaratıcı isimlerinden Yıldız Tilbe, sezon boyunca verdği konserlerine bir yenisini daha Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’ne çıkarak ekledi. Biletleri günler öncesinden tükenen, konser günü kapıda kuyruk oluşmasına neden olan

Şarkılardan sonra seyircisinin alkışları ve tezahüratlarından mutlu olan Tilbe, ‘Hoşgeldiniz. Teşekkür ederiz. Üşüyor musunuz? Üşüyen el kadırsın. Fazla kalkmadığına göre güzel üşünmüyor’ dedikten sonra, konser boyunca gümüş rengi pantalonunun üzerine giydiği kabanını üstünden çıkarmadı.

Hareketli ve ritmik şarkılarında kabanıyla dans eden Tilbe’ye seyircisi de aynı coşkuyla dans ederek karşılık verdi. ‘Delikanlım’ şarkısında mikrofonu şarkının nakaratında seyirciye uzatan Tilbe’ye büyük bir koro hep bir ağızdan eşlik etti.

Hiç ara vermeden, sahnede bir an bile enerjisiyle yerinde duramayan sanatçı, izleyenleri bir kez daha büyüledi. Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi Açıkhava, Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sahnesi.

Türkiye’deki en büyük sabit sahneyle birlikte modern teknoloji ile donatılmış ses ve görüntü sistemlerine sahip olan Turkcell Vadi Açıkhava uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası ve en güzel anıların merkezi olma iddiasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.