Ünlü oyunculara gözaltı

Ünlü oyunculara gözaltı
Kenan İmirzalioğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak ve Engin Altan Düzyatan gözaltına alınanlardan. ÜNLÜ oyuncular Kenan İmirzalioğlu ile Sarp Apak gözaltına alındı. İki oyuncunun narkotik operasyonunda gözaltına alındığı belirtiliyor.
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 tanınmış sanatçı gözaltına alındı. Operasyon uyuşturucu satıcılarının verdikleri ifade doğrultusunda yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen ünlü oyuncuların uyuşturucu kullanmak suçundan ifadeleri alınacak.

İŞTE GÖZALTINA ALINAN ÜNLÜLER

Gözaltına alınanlar arasında Kenan İmirzalioğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak, Gökçe Özyol ve İlker Aksum'un olduğu öğrenildi.

NARKOTİK OPERASYONU ÇEŞME'YE DE UZANDI

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün başlattığı uyuşturucu operasyonu kapsamında Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de İzmir'in Çeşme İlçesi'nde gözaltına alındı. 

İstanbul’da birçok ünlünün gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen bazı kişilerin Çeşme’de tatilde olduğunun ortaya çıkması üzerine, operasyonun ucu bu ilçeye uzandı. Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı. 

Gözaltına alınanların uçakla İstanbul’a götürüleceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.