Yıllar sonra gelen açıklama...

Yıllar sonra gelen açıklama...
Müjde Ar Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Gazanfer Özcan Tiyatrosu’nun açılışında görüntülendi.

Setarkasi.com’un haberine göre, “Asla ve katiyen şiddete boyun eğmeyeceğiz. Burada amaç kadınlara yalnız değilsiniz mesajı vermek.”diyerek desteklediği projenin amacını açıklayan sinema sanatçısı Müjde Ar, “Gazetelerin 3. sayfalarında bir sürü haber geçiyor. Şiddet çok fazla tırmandı 7-8 yıl içerisinde. Birilerinin buna dur demesi gerekiyor.”dedi.

Ayrıca Müjde Ar’a sinema filmlerindeki şiddet ve tecavüz sahneleri anımsatıldığında sevilen sanatçı şu şekilde açıklama yaptı: “Sadece İffet’deki tecavüz sahnesi değil, Adı Vasfiye filmimde de kadının bir çığlık sahnesi vardı. Kadın dayağı yer yer ve artık kendi hayatına sahip olmak için kadın gözleriyle bir reaksiyon gösterir. Bu filmle altın portakal da almıştım. 80-85 film yaptım. Tüm bu filmleri kadınlar için yaptım. Şu noktada az yaptığımızı düşünüyorum.”dedi.

Gazanfer Özcan Tiyatrosu 3 yıl aradan sonra perdelerini Gelincik Projesi için açıyor. Şiddet gören kadınlar için hayata geçirilen Gelincik projesi Be Play Group Gazanfer Özcan Tiyatrosu İtalyan yazar Dario Fo’nun ‘Kadın Oyunları’nı Gelincik Projesi için sahneliyor. Tiyatro topluluğu İstanbul, Şişli sahnesindeki galanın ardından Anadolu turnesine çıkacak. Oyunun geliri Ankara Barosu’nun katkılarıyla başlattığı Gelincik Projesi’ne aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.