27 EKİM’DE BİR ARADA OLALIM

27 EKİM’DE BİR ARADA OLALIM
CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Yurtsever, Gürbüz Çapan Gönüllüleri tarafından organize edilen 27 Ekim buluşmasına destek vereceklerini açıkladı.
Yurtsever, “Birlik ve beraberlik duygularını ortaya koymak için oldukça anlamlı bir zaman. Bütün Esenyurtlular bu fırsatı değerlendirmeli ve 27 Ekim’de Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmalı” dedi.

2014 yerel seçimlerinde Esenyurt’un, Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan’ın adaylığı ile AKP’den geri alınabileceğine inanan ve içerisinde CHP eski Belde ve İlçe yöneticilerinin de bulunduğu Gürbüz Çapan Gönüllüleri, 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda yapacakları mitingle Çapan’ın aday olmasını talep edecekler. Bu amaçla başlatılan çalışmalar sürerken, Esenyurt’un önde gelen isimlerinden de Gürbüz Çapan Gönüllülerine destek geliyor. Çapan Gönüllüleri’nin organize ettiği toplantıya katılacaklarını açıklayan CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Yurtsever, “CHP’nin Esenyurt’ta Gürbüz Çapan ile iktidar olması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız” dedi.

CHP’nin Esenyurt’ta ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğunu söyleyen CHP’li Yurtsever, “27 Ekim günü Esenyurt için bir devrin başlangıcı olacak. Bu toplantı Esenyurt’ta CHP’nin iktidar bayrağının dalgalanmaya başlayacağı gün olarak da algılanabilir. Dr. Gürbüz Çapan’ın Esenyurt’ta yaratacağı heyecan bütün bölgeye yansıyacak ve inanıyorum ki bölgemizde AKP’nin elindeki belediyelerin çoğu CHP ile buluşacak ve yerelde iktidar olacağız. Bu sebeple bütün bölge halkını Esenyurt’taki buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.