7.5 milyon laik seçmenin oyuna talibiz

7.5 milyon laik seçmenin oyuna talibiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, son seçimde oy verenler arasında kendini laik olarak tanımlayan 3.5 milyon seçmen bulunduğunu gösteren araştırmayı değerlendirdi.

Çelik, “Kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanma, demokratikleşme ve refah düzeyinin geliştiği bir toplum yaratma konusunda kamuoyunu ikna edebilirsek, bu kesimden gelen 3.5 milyon oyu, 7.5 milyona çıkması hiç şaşırtıcı olmaz” dedi. Çelik, TBMM kulisindeki sohbetinde, 21 milyon Ak Parti seçmeni içinde kendini laik ve Atatürkçü olarak tanımlayan 3.5 milyon kişinin bulunmasını normal olarak değerlendirip şunları söyledi:
Biz reformist bir partiyiz
“Biz uç platformlarda değil, demokratik değerler platformunda siyaset yapmak için yola çıktık. Partimizin genel prensipleri tüzüğümüzde yazılı. Orada ifade edilen öncelikli kelime ‘Cumhuriyetin elde ettiğimiz en büyük kazanım olduğudur.’ Bizim muhafazakârlığımız kültürel ve moral değerlerimizde. Biz reformist bir partiyiz. Bizim samimiyetimiz görüldükçe laik kesimden oy aldığımız yelpaze daha da genişleyecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.