AÇIK ARA BİRİNCİ OLACAĞIZ!

AÇIK ARA BİRİNCİ OLACAĞIZ!
Kanal 9’da canlı yayında konuşan Ekrem İmamoğlu: ‘Biz Sayın Genel Başkanımıza taahhütname verdik. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz’ dedi…
 
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal 9’da yayınlanan MERTÇE SÖYLEŞİLER’in canlı yayın konuğu oldu. Program yapımcısı gazeteci Mehmet Mert’in sorularını içtenlikle cevaplayan İmamoğlu genel seçimde Beyikdüzü’nde açık ara birinci parti olacaklarını ifade etti.
 
TAAHHÜTNAME VERDİK!
2009 yılında CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olarak aktif siyasete adım atan İmamoğlu 16 Ekim 2009 tarihinde MYK tarafından CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığına getirilmişti. Daha sonra yapılan kongrede ilçe başkanlığına bu defa seçimle gelen Ekrem İmamoğlu ‘İlçe binamızın açılışını yaptığında örgüt olarak, Genel Başkanımız Sayın Kenal Kılıçdaroğlu’na bir taahhütname verdik. Bu taahhütnamede önce genel seçimlerde ardından da yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Beylikdüzü’nde birinci parti olacağı sözünü verdik.
Sayın Genel Başkana vatandaşlarımız inanılmaz teveccüh gösteriyor. Biz de bu şevk hararet ve özgü ışığında çalışmalarımıza başladık. 1 Şubat 2011 günü resmen genel seçim çalışmalarımıza başladık. 12 Haziran’a kadar  60 bin ev ziyareti, 1 500 site, 131 dernek, 42 okul, bütün esnaflarımız ziyaret edilecek. ‘ dedi.
 
İKİ MECLİS ÜYESİ SORUŞTURULUYOR!
Gürpınar imar planları oylandığında grup kararına rağmen meclise gelmeyen iki meclis üyesi (Nagihan Öztemel ve İlyas Yavuz) ile ilgili ve neden kendisinin de mecliste olmadığı yönündeki soruyu cevaplayan İmamoğlu şöyle konuştu: ‘Önce şunu bir paylaşayım. Meclis gündemi cumartesi öğleden sonra elimize ulaşıyor. Bu bir sıkıntı. Sayfalarca dosyayı inceleyeceksiniz, değerlendireceksiniz, araştıracaksınız ve karar vereceksiniz. Sonra Salı günü mecliste bunu oylayacaksınız. İki günlük süre yetmiyor bütün bunlar için. Buna belediye yönetiminin bir çözüm bulması gerekir.
Biz her meclis öncesi 3-4 defa toplantı yaparız. Grup kararı alıyoruz ve grubun kararını mecliste uyguluyoruz. Ben grup başkanı olarak grup adına ne oy verme hakkına ne de konuşma yapma hakkına sahibim. Meclis öncesi bir grubumuzu topladık. Meclis öncesi ben oradaydım. Grup kararımız alınmış. Sadece meclise girilecek ve oy verilecekti. Fakat iki arkadaşımız oturuma katılmadı. Şimdi bu durum soruşturma aşamasında. Soruşturma tamamlandığında bunu basınla paylaşırız.’ Dedi.
 
TRABZONLULAR!
Beylikdüzü’nde önemli görevlerde bulunanların çoğunun Trabzonlu oluşu ile ilgili soruyu cevaplayan İmamoğlu: ‘Ben 40 yaşındayım. 22 senem Beylikdüzü’nde geçti. 18 senem Trabzon’da geçti. Ben Beylikdüzü’nü çok seviyorum. Diğer Tarbzonluları bilemem ancak; beni Cumhuriyet Halk Partili delegeler bu göreve getirdi. Hatta bazen beni uyaran dostlar var Trabzonspor eski yöneticisi olduğumu falan neden dillendirmediğim yönünde. Ama ben Beylikdüzü’nü daha çok benimsemişim. Biz Beylikdüzü’nde insanların nereli olduğuyla değil nasıl yaşadıkları ve daha iyi yaşaması gerektiğiyle ilgileniyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.