Aday adaylarıyla Dünya turu!

Aday adaylarıyla Dünya turu!
Bölgemizin aday adayları fantastik projelerle kafa karıştırmaya başladı. Kimi Paris yapacağını, kimi Hollywood'u getireceğini, kimisi de aday olduğu ilçeyi Miami sahiline benzeteceğini söylüyor...
İstanbul'un aday adayı en bol bölgelerinden 3. bölgede vaatler, projeler hayal gücünün sınırlarını zorlamaya başladı. Dünyanın en önemli kentleri de bu vaatlerden nasibini almış durumda. Şu ana kadar siyasilerin diline slogan olmuş pilot bölgeler; Miami, Paris ve Hollywood!

ALPARSLAN: 'BEYLİKDÜZÜ'NE HOLLYWOOD'U GETİRECEĞİM'

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Alparslan, geçtiğimiz gün partililerle biraraya gelerek projelerini açıkladı. Alparslan Hollywood yetkilileriyle görüştüğünü iddia ederek şöyle konuştu: "Beylikdüzü'nü Türkiye ve Dünya turizmine açıyorum. Beylikdüzü sahil şeridini filme çektik. Burada büyük bir film platosu kurmak istiyorum. Bu fikrimizi ABD'den Hollywood yetkililerine açtık. Çok beğendiler."

AKGÜN: 'KUMBURGAZ MİAMİ GİBİ OLACAK'

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tekrar adaylığını koyduğu Büyükçekmece için Miami modelini örnek aldığını söyledi. Akgün Akşam gazetesine verdiği röportajda şöyle konuştu: "Celaliye, Kamiloba, Kumburgaz civarıyla ilgili yeni bir düşüncemiz var. Deniz kenarındaki evleri E-5’in sağına kaydıracağız. Bunların yerine yüksek  katlı rezidanslar olacak. Bir anlamda Miami tarzı rezidanslar yapılacak. Kumburgaz, Celaliye ve Kamiloba’daki sahil işgallerini bu şekilde sonlandıracağız. Hem kamu hem de vatandaş bu yenilikten büyük fayda sağlayacak."

SUDAŞ: 'BÜYÜKÇEKMECE'Yİ PARİS YAPACAĞIM'

AK Parti'den Büyükçekmece için şansını deneyen aday adayı Nevzat Sudaş da fantastik düşünenlerden. Sudaş Gerçek gazetesine verdiği röportajda Büyükçekmece'yi Paris'e çevireceğini söyledi. İşte Sudaş'ın sözleri: "Büyükçekmece'yi hak ettiği yere getirmeye talibim. Aday olduğum ve kazandığım takdirde Büyükçekmece'yi her anlamda Paris yapacağım."
AK Parti, CHP ve MHP'den aday adayları iddialı çıkışlarını sürdürüyor. Seçim süreci boyunca kim bilir daha hangi Dünya kentlerinin isimlerini duyacağız. 

Haber: Mehmet Ali Çatal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.