Aday tanıtım toplantısında eller zafer için havaya kalktı

Aday tanıtım toplantısında eller zafer için havaya kalktı
Silivri Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Meclis Üyesi aday adaylarını tanıtıldı.

 Toplantıya bazı meclis üyesi aday adaylarının  ve Belediye Başkan adayı Vural Sönmez’in katılmaması dikkat çekti. Aday tanıtım toplantısında, konuşan Tahir Sert, “Biz birbirimize namus ve şeref sözü verip Ak Parti'nin bayrağını belediyeye dikmek için yola çıktık” dedi.

Birlikte selamladılar

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı meclis üyesi aday adaylarını tanıtmak için bir toplantı düzenledi. Mega Saray Tesislerinde düzenlenen aday tanıtım Toplantısına, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, İlçe Başkanı Dilek Demiral ve diğer Belediye Başkan Aday Adayları Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Emrah Maşalacı, Ahmet Yağcıoğlu,  Mevlüd Alkan ile birlikte salona girerek partilileri selamladı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı aday tanıtım toplantısında, Başkan adayı Tahir Ser’i eşi ve çocukları yalnız bırakmadı.

Demiral birlik beraberlik mesajı verdi, Sert Işıklar’a yüklendi!

Meclis Üyesi aday adaylarının tanıtım toplantısında selamlama konuşmasını yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, birlik beraberlik mesajları verirken, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahir Sert ise CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’a yüklenerek; Bizi böyle kenetlenmiş halde görenler paniklediler. Uykuları kaçıyor. Tarih yazdık diyor. Başarısızlığın, vefasızlığın tarihini yazdılar. Bir kaç park yapıp bir kaç çiçek ekmekten başka ne yaptılar? Ah güzel kardeşim, sen boş laf üretmekten başka ne yaptın? Sen doğalgaz mı yaptın? Benim döktüğüm asfaltın yamasını yapamadın. Benim veremeyeceğim hesabım yok. Ama sen Bulgaristan'da neler yaptın? Gel onları anlat. Silivri halkı senin gerçek yüzünü gördü. Silivri halkının boş laflara karnı tok. Silivri halkı iş istiyor. Mutlu olmak istiyor. Hüseyin başkanın da dediği gibi. Artık mola bitti. Hizmete devam ediyoruz" dedi.

Sert; Biz birbirimize namus ve şeref sözü verdik

Belediye Başkan Aday adaylığı sürecinde tün aday adayları ile birlikte namus ve şeref sözü verdiklerine dikkat çeken Sert; "Bu bir hizmet yarışıdır. Ne kadar aday varsa hepsini yazabilsek keşke. İsmi olmayanlar zannetmesinler ki unutuldular. Onların her zaman yanında olacağıma namus ve şeref sözü veriyorum. Birbirimize namus sözü verip Ak Parti'nin bayrağını belediyeye dikmek için yola çıktık. Biz iktidar olalım, sizde muktedir olun” dedi.  

Karakaş ve Turan’a coşkulu tezahurat

Meclis Üyesi aday adayı tanıtım toplantısına katılan Hüseyin Turan ve Metin Karakaş partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Karakaş ve Turan’a “ El salla el salla. Metin Başkan, Hüseyin Başkan siz bizim her şeyimizsiniz sloganları atan partili gençeler, salonu coşturdu. 

 

Biz büyük bir aileyiz

Konuşmasının ardından diğer belediye başkan aday adaylarının isimlerini söyleyerek sahneye davet eden Sert, hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.  Biz büyük bir aileyiz diyen Sert;  Bu yolda yanımda olan aileme, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Kurucu Başkanı Vural Sönmez’e, Eski İlçe Başkanımız ve Milletvekilimiz Tülay Kaynarca’ya, Eski İlçe Başkanlarımızdan Halit Girgin ve Enver Gezici’ye, adeta bir belediye başkanı gibi teşkilata sahip çıkan Metin Karakaş’a, 2004-2009 yılları arasında Silivri’ye yüzyılın hizmetlerini getiren efsane başkan Hüseyin Turan’a, en genç adayımız Emrah Maşalacı’ya, Hüsnü Yaşar Yalman’a, Mevlüt Alkan’a,  Naif Yıldızlar’a, Selimpaşa’nın efsane başkanı Ahmet Yağcıoğlu’na ve bu teşkilatta emeği olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.