ADAYLAR GÖRÜCÜDE

ADAYLAR GÖRÜCÜDE
AK Parti’nin İstanbul milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, ana muhalefeti eleştirerek "Onların bu ülke için bir rüyası, bir hayali yok. Sadece AK Parti karşıtlığı var.

ADAYLAR GÖRÜCÜDE

AK Parti’nin İstanbul milletvekili adayları düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, ana muhalefeti eleştirerek "Onların bu ülke için bir rüyası, bir hayali yok. Sadece AK Parti karşıtlığı var." dedi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, toplantıda ilgi odağı oldu.

 

Sütlüce'deki il başkanlığı binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, il başkanı Aziz Babuşçu ile Hakan Şükür, Ahmet Kutalmış Türkeş, emekli Hava Pilot Tümgeneral Şirin Ünal, Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca’nın da aralarında bulunduğu milletvekili adayları katıldı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri SKM Başkanı Naif Yıldızlar, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkan Vekili Elif Koryürek de toplantıya katılarak Kaynarca’ya destek verdi.

 

BABUŞCU MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Toplantıda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti'den aday olmuş herkesin ortak rüyasının birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu söyledi. Milletin karşısına bu düşüncelerle çıktıklarını dile getiren Babuşcu, "Bir de muhalefetin özellikle CHP'nin kadro anlayışına bakın. Onlarda bir ideal yok. Onlarda, etrafında buluşulmuş bir ortak değerler manzumesi yok. Onların bu ülke için bir rüyası, bir hayali yok. Peki, ne var? Sadece AK Parti karşıtlığı var. Evet, CHP hiçbir ideolojik değer, tavır ve ilke gözetmeden sadece AK Parti karşıtlığı temelinde bir araya gelenleri yamalı bohça gibi çıkardı milletin önüne. Sosyal demokratız dediler ama sosyal demokratlığı tescilli olanları listelere almadılar. Solcuyuz dediler, hayatında solculuk yapmamışları listelere aldılar. Demokratız dediler, adı demokrasiyi ortadan kaldırmaya çalışan oluşumlarla anılanları listelere doldurdular. İster sağcı olsun, ister cuntacı-ulusalcı olsun, ister Ergenekoncu olsun fark etmedi onlar için. AK Partiye kim daha çok karşıysa ona baktılar, onu kriter yaptılar. Milletimiz bu tabloyu iyi okuyacaktır." diye konuştu.

 

KAYNARCA İLGİ ODAĞI

Konuşmaların ardından milletvekili adayları fotoğraf çektirdi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, toplantıda ilgi odağı oldu. Kaynarca’yı ilk kutlayanlar arasında birlikte görev yaptığı Silivri Teşkilatı ve İl Kadın Kolları yer aldı. Yeni görev arkadaşları tarafından tebrik edilen Kaynarca, meslektaşlarına da röportaj verdi.

 

ŞÜKÜR SİLİVRİ’YE GELECEK

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, toplantıda Bölgemiz Milletvekili Adayı, eski milli futbolcu Hakan Şükür’le görüştü. Seçim çalışmaları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, Hakan Şükür en kısa sürede Silivri’ye geleceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.