AK Adaylar resmi başvurularını yapmaya başladı

AK Adaylar resmi başvurularını yapmaya başladı
2 Ekim itibariyle resmi adaylık başvurularını almaya başlayan AK Parti'de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

AK Parti'den Silivri Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için aday adaylığı resmi başvuru sürecinin başlamasıyla, aday olacak isimler birer birer resmi başvurularını yapmaya başladı. AK Parti'den Silivri  Belediye Başkan Aday adaylığı için ilk başvuru'yu Tahir Sert, Emrah Maşalacı ve Mevlüd Alkan yaparken, Meclis Üyesi Aday adaylığı için ise ilk resmi başvurusunu Latif Umuç yaptı. AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Ferhat Çetin'de resmi başvurusunu yapanlar arasında.

İlk başvuruyu Sert ve Maşalacı yaptı

Silivri AK Parti kanadından belediye başkanlığı için ilk aday adaylığı başvurusunu Tahir Sert veAv. Emrah Maşalacı yaptı. Daha önce Saadet Partisinde siyaset yapan Mevlüd Alkan, 2014 yerel seçimleri için AK Parti'den Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Patiden Belediye Başkan Adayları arasında ismi geçen İnşaat Mühendisi Hüsnü Yaşar Yalman'ın da bugün dosyasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'a teslim edeceği alınan bilgiler arasında. Diğer yandan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığında Resmi adaylık başvuru çalışmalarının bayramda sürecinde de devam edeceği öğrenildi.

Yıldızlar'ın istifası Karakaş'a sürpriz oldu

AK Parti Silivri Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Av.Naif Yıldızlar'da Belediye Başkan Aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Yıldızlar'ın istifası İlçe Başkanı Metin Karakaş'a sürpriz oldu. Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Naif Yıldızlar, istifa dilekçesini Karakaş'a sundu. Yıldızlar'ın Kurban Bayramı sonrası belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayacağı ve resmi başvurusunu yapacağı öğrenildi.

İşte Belediye Başkan Aday Adayları

Ak Parti'den Silivri'ye Belediye Başkan Aday Adayı olmak için resmi başvurularını yapan ve resmi başvuruda bulunacağı muhtemel gözüyle bakılan isimler şu şekilde; Mevcut AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Kapatılan Çanta Belediyesinde üç dönem Belediye Başkanlığı yapan ve şu an Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Tahir Sert, 2012 Genel seçimlerinde AK Parti'den Milletvekili Aday adayı olan Av. Emrah Maşalacı, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında çeşitli kademelerde görevlerde bulunan İnşaat Mühendisi Hüsnü Yaşar Yalman, Silivri'nin sevilen esnaflarından Terbiyeli Restoran'ın Sahibi Akgün Duru, Mezarlıklar Müdürü Yavuz Çaylak, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden  istifa eden Av. Naif Yıldızlar, AK Parti Silivri Kurucu İlçe Başkanı Vural Sönmez, Saadet Partisi Silivri Eski İlçe Başkanı Mevlüt Alkan.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.