AK Adaylardan Silivri’ye zafer sözü

AK Adaylardan Silivri’ye zafer sözü
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, yaklaşan yerel seçimler öncesi Megasaray Tesislerinde Birlik ve Beraberlik gecesi düzenledi.
 Çok yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan ve Ünal Kaçır,  AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz,  AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının tüm kademe yöneticileri,  Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı.  Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen toplantıda, birlik beraberlik ve zafer sözü verildi.

ADAY ADAYLARI KENDİNİ TANITTI

Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan birlik ve beraberlik gecesinin açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve mahalle muhtarları, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve STK temsilcileri de katıldı. AK Partili bölge milletvekillerinin konuşmalarının ardından, Silivri AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Ahmet Yağcıoğlu, Emrah Maşalacı, Tahir Sert, Hüsnü Yaşar Yalman, Melüt Alkan, Esra Gönce, Naif Yıldızlar ve Vural Sönmez kürsüye gelerek kendilerini tanıttı. 

SİLİVRİ AK HİZMETLERİ, AK KADROLARI ÖZLEDİ

Birlik ve Beraberlik gecesinin açılış konuşmasını partinin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. Yaptığı konuşmada salonda büyük alkış alan Demiral, Bu gün burada çok güzel ve anlamlı bir gün yaşıyoruz.  Önümüzde çok önemli bir süreç var.  Önümüzde AK Parti’nin AK hizmetlerini, AK Parti’nin AK Kadrolarını özleyen bir Silivri var.  Ben inanıyorum ki, 30 Mart 2014 sabahı bu hasret bitecek. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Silivri’nin en güçlü, en büyük ve en çalışkan teşkilatıdır. Her biri bir birinden değerli Belediye Başkan Aday Adaylarımızla, meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımızla her hafta bir araya gelerek birçok çalışmalar yaptık.  Bütün arkadaşlarımızın ortak hayali Silivri’ye hizmet etmek. Bütün çabamız bütün gayretimiz, bütün hayalimiz Silivri’ye hizmet etmek. 

AK PARTİLİ OLMAK KEFEN GİYENLE YOLA ÇIKMAK DEMEKTİR

AK Partili olmak,  haklının yanında, zalimin karşısında olmaktır.  AK Partili olmak, yapılmayanı yapmaktır. AK Partili olmak hayal dahi edilemeyenlere hayat vermektir. AK Partili olmak mazlumu korumak zalime dik durmak demektir. AK Partili olmak ben değil, biz diyebilmektir. AK Partili olmak, milletin hakkını yiyenle değil, hayattayken kefen giyenle yola çıkmak demektir. AK Partili olmak birilerine hizmet etmek değil, milletin hizmetkarı olmak demektir. AK Partili olmak, Türk’ü, Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i, Roman’ı, Pomağı, Arnavut’u, Patriot’tu , yörüğü , Alevisi, Sünnisi, bütün renk ve deseni ile  bir olmak birlik olmak beraber olmak demektir.” dedi.   

VEKİLLER BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Başkan Demiral’in konuşmasının ardından AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ünal Kaçır, Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan’da kısa birer konuşma
yaparak belediye başkan aday adaylarına başarılar diledi. Kaynarca yaptığı konuşmada “Gördüğüm tablo çok güzel. Birilerinin uykusunu kaçırabilir. Fazla söze gerek yok. Asıl sözü 2014 yerel seçimlerinde vatandaş söyleyecek” dedi. Dalyan ise “Aday adaylarımız gelin adayı gibi dizildiler. Daha fazla coşku istiyorum. Sadece davul çalmakla bu iş olmaz. Herkesin gönlünde bir aslan var ama hepimizin gönlünde yatan asıl aslan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Durmak yok yola devam” dedi. Toplantı Belediye başkan aday adaylarının kendilerini tanıtan kısa konuşmalarıyla devam etti. Her aday adayı sahneye çıkarak birlik beraberlik sözü verdi ve teşkilata seslendi.

Ahmet Yağcıoğlu: Burada 10 arkadaş olarak belediye başkan aday adayımız ve 70’i geçen belediye meclis üyesi aday adayımız var. Hepimiz hizmet etmek için yola çıktık. Biz nöbeti tutmaya, 30 Mart akşamına kadar köy köy, mahalle mahalle çalışmaya geliyoruz.

Emrah Maşalacı: Bu kardeşiniz Silivri belediye başkanlığına talip, bu yolda sizlerle bu işi başaracağıma Allah’ın  izniyle inancım tamdır. Ben bu makama husumet için değil, kavga için değil, muhabbet için, kardeşlik için ve Silivri’mize hizmet için talibim. Hatırlarsanız sayın başbakanımıza “muhtar bile olamaz” demişlerdi.  Başbakanımızın oylarının çalınıp seçimi kaybetmek zorunda bırakıldığı Beyoğlu belediye başkanlığı seçimlerinde bu kardeşinizin yaşındaydı. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var’’ kimse belediye başkanı olarak doğmadı, başbakan olarak doğmadı, bu şans verilir ve yapılır’’ .Ben sizden bu şansı istiyorum. Birliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyelim; biz bir olacağız, beraber olacağız, hep birlikte. Allah’ın izniyle Silivri’yi alacağız. 
Esra Göncü: Aslında Silivrililer beni pek yakından tanımıyor ama ben buraya hiç yabancı değilim. Silivri’yi sizler kadar çok seviyorum. Seçimlerin partimiz için hayırlı geçmesini temenni ediyorum.
Hüseyin Turan: Bu kürsülere çıktığım zaman, sizlerin huzurunda olmam, inanın beni ilk günkü gibi heyecanlandırıyor.  Biz geçmişte aşkımızı Silivri’ye; sadece çiçeklerle, güllerle, parke taşlarıyla değil; alt yapıyla, statlarla, dere ıslahlarıyla doğalgazla, devlet hastanesiyle, adliye binasıyla, belediye hizmet binasıyla ve çöp dağlarını çiçek bahçelerine çevirerek yaptık.    Önceki dönem belediye başkanı olarak, görev yaptığımız yıllar içerisinde, işimizin sadece halka hizmet etmek olmadığını, eksiklerimiz var ise de bunları iyi düşünüp, iyi analiz etme fırsatı bulduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Şunun sözünü veriyorum ki; geçmişteki eksik, noksan ve hatalarımızı, edindiğimiz tecrübeyle bir daha yapmayacağız.    
Biz Silivri’yi tanırız Silivri bizi gayet iyi tanır çalışkanlığımızla. Allah’ın izniyle, milletimizin takdiri ile 2014 yılı Silivri’mizde Ak Belediyecilik yılı olacak. Başbakanımızın da dediği gibi; 
Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri! Silivri’miz, bizden yeni yatırımlar, yeni eserler bekliyor. Ve son söz olarak, bu salonda bulunan tüm teşkilat mensuplarımız başta olmak üzere, partimizin göstereceği adayımızla birlikte mesajımız şu olsun:

“Mola Bitti, Hizmete Devam”  “Durmak Yok, Yola Devam”
  Hüsnü Yaşar Yalman: İnşallah referandum ve genel seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı 2014 yerel seçimlerinde de taçlandıracağız. İhtiyacımız olan birlik beraberliktir. Fitne fesattan uzak durmaktır. Silivri’yi en iyi şekilde yöneteceğimize inancım tam. Şartlar ne olursa olsun teşkilatımın emrindeyim. 
Metin Karakaş: Burada belediye başkan adayı olarak değil başkan olmak için varız. Kim aday olursa 9 arkadaşımız onun arkasına dizileceğiz. 30 Mart akşamı Silivri Belediyesinde AK Parti bayrağı dalgalanacak. Bizim hareketimizin içinde Fatih Sultan Mehmet var, Yavuz Sultan Selim var, Mustafa Kemal var, Adnan Menderes var, Recep Tayyip Erdoğan var. 30 Mart akşamı köylerimiz kazanacak; beldelerimiz kazanacak, Silivri kazanacak. Anadolu vatan, Trakya can, Silivri’ye canım kurban. 
Mevlüt Alkan: 2014 Yerel Seçimlerinde Silivri Belediyesi emin ve usta ellere teslim edilecek. Durmak yok yola devam. 

Naif Yıldızlar: AK Parti sadece siyasi bir hareketin ismi değildir bir idealdir. Türkiye’nin yeniden ihya ve inşa edilmesi, kendi ülkelerinde hakir görülen halkın insanca yaşama biçimidir. İnancın, ahlakın hizmet okuludur. Biz gücümüzü referandum ve genel seçimlerde gösterdik. Öncelikle gizli kahramanlarımıza teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki bir insan tek başına bir güç değildir. Yine birlikte hareket edeceğiz.

Mücadelemiz kaldığı yerden devam edecek. 
Tahir Sert: Çanta Beldesinde 4 dönem üst üste yaptığım belediye başkanlığı görevimdeki ve hala devam eden başkan yardımcılığı görevimin bana katmış olduğu bilgi, birikim ve tecrübelerimi Silivri’miz için kullanmak istiyorum.

Vural Sönmez: Salona baktığımda ben ne güzel bir teşkilat kurmuşum diye düşündüm. Kurucu ilçe başkanı olarak gözlerim partimizin ilk kurulduğu günlerde yanımızda olan arkadaşlarımızı hala bu salonda görüyor olması çok güzel. Bir yol kazası yaşadık. Ama hepimiz bir birimize söz verdik. Kim aday çıkarsa çıksın AK Partinin seçimi alacağından kimsenin şüphesi olmasın. 

AK Aday Adayları beraberlik pozu verdi

Aday Adaylarının konuşmaların ardından AK Parti İstanbul Milletvekilleri, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti il genel ve belediye meclis üyeleri, Kadın ve gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları günün anısına hep birlikte toplu fotoğraf çektirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
HABER/ FATMA SARIBIYIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.