AK ESENYURT’TAN SOKAK KAHVALTISI

AK ESENYURT’TAN SOKAK KAHVALTISI
Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleşen kahvaltı programlarının bu seferki adresi Papatya Caddesi oldu. Kahvaltı programı Papatya Caddesinde Sokak kahvaltısı olarak yapılması dikkat çekti.
Esenyurt İstiklal Mahallesi Papatya Caddesi AK Parti Seçim İrtibat Lokalinin önünde gerçekleşen ve Hanımlara yönelik düzenlenen kahvaltıya; Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Kadın Kolları Başkanı Nurten Can ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Can’ın ilk olarak söz aldığı kahvaltıda, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türkiye’nin yeni bir adım atacağını söyledi. Can, “ 2002 yılında nasıl ki yeni bir değişimle AK Parti hükümeti yeni Türkiye’nin adımlarını atmışsa, 2014’te bu Türkiye’nin ikinci adımı olacak. Ve artık bu ülkeye kimse ama hiç kimse dur diyemeyecek. İnşallah buda Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde olacaktır” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer,

Değer, “ Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun yapmış olduğu büyük hizmetler ile İstiklal Mahallesi Esenyurt ’un en gözde mahallelerinden biri oldu. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bizler teşkilat olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah 10 Ağustos Pazar günü, daha önce Muhtar bile olamaz dedikleri Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya’ya göndermek istiyoruz. Bunu gerçekleştirirken de inşallah çok yüksek bir oy oranı ile yapmak işitiyoruz. Türkiye’nin Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı olarak böyle bir lidere ihtiyacı var.  Sadece Türkiye’nin değil bütün İslam dünyasının ihtiyacı var. Dünyada her türlü zulüm yapılıyor ve buna ses çıkaran başbakanımız dışında bir ülke lideri yok. Bu bakımdan bu seçim çok önemli bir seçim olacak” dedi.

İlçe Başkanı Şenay Değer’in konuşması ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kadıoğlu, “Sizlerle bugün böyle güzel bir kahvaltı sofrasında buluşmak son derece memnuniyet vermektedir.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kaldı. Birileri çatı adayı diye daha İstiklal Marşı’nı önünde yazılı olarak durduğu halde okuyamayan birini getirip adayımız dediler. Ama bunlar artık geride kaldı. Bu millet, sizler ve bizler hepimiz bunları yatmayacağız. Bu seçimde inşallah kendi devlet başkanımızı hep beraber seçeceğiz. Peki, kimi seçeceğiz.

12 yıldır bu millete, bu ülkeye, fakirimizi gözeten, işsizi yoksulu engelliyi gözeten, çocuklarımızı, yaşlılarımızı gözeten ve devleti bunlara hizmet için emrine veren tabii ki Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz. Bu seçimlerde hata yapmadan, ülkeden ve milletten haberi olmayanlara teslim etmeyeceğiz. Milletimizin ve ülkemizin geleceği için bu seçimde yine biz sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi.            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.