AK Kadınlar da seçim yaptı !

AK Kadınlar da seçim yaptı !
Çatalca Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen Kadın Kollar 4. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidilirken, Çatalca Belediye Meclis Üyesi olmak için Kadın Kollarından istifa eden Özlem Coşkun’un yerine atanan Yurdanur Altuğ tek aday

Seçilmişlerin listelerde olmayacağı söylendiği için İlçe Yönetimine giremeyen meclis üyeleri, Kadın Kolları İl Delegesi olarak listeye giren Özlem Coşkun ve Tuba Geçmez ismine tepki gösterdiler.

 

AK Parti Çatalca Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi dün Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda yapıldı. Açılış Konuşmasını yapan Kadın Kolları Başkanı ve tek aday Yurdanur Altuğ yaptıkları çalışmaları anlatırken, Kadınların yerel ve genel seçimlerde canla başla çalıştığının altını çizdi.

 

Altuğ’dan sonra söz alan AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu “ Kadın Kollarımızın çalışmalarını takdir ile karşılıyorum. Çok daha fazla çalışmamız lazım. Kadınlarımız üzerine düşenden çok fazlasını yapıyorlar.” Sözleri ile kadınları onura etti.

 

Konuşmaların ardından Kadın Kolları çalışmaları slayt gösterileri ile delegelere izletilirken, tek liste ile seçim gerçekleştirildi. Oylar içerisinde boş zarfların olması da dikkat çekti.

 

Çatalca Kadın Kolları Kongresine AK Parti Çatalca eski İlçe Başkanı Selim Güçbilmez de eşi ile katılırken, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Kahya, Mesut Üner, Ömer Engin, Celalettin Sonkaya, Caner Temel de katıldılar.

 

AK Parti’nin bayan meclis üyeleri Özlem Coşkun ve Tuba Geçmez de protokolde yerlerini alırken, Tuba Geçmez’in saygı duruşu ve İstiklal Marşında fenalaşması dikkatlerden kaçmadı.

 

Kongrenin sonlarına doğru katılımda bulunan AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık ve Bülent Turan da birer konuşma gerçekleştirerek, Haziran 2015’te yapılacak olan Genel Seçimlere dikkat çekti ve Anayasayı değiştirebilecek koltuk sayısına ulaşabilmek için çok daha fazla çalışılması gerektiğine dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.