AK Nokta emektarına çirkin saldırı!

AK Nokta emektarına çirkin saldırı!
Silivri AK Parti İlçe Teşkilatının Ak Nokta görevlisi Kamil Fırat, saldırıya uğradı. Sözlü ve fiziki saldırıya uğrayan Fırat’ın yardımına CHP standında bulunan bayanlar koştu.

Pazartesi pazarında ak nokta aracı ile stant açan Kamil Fırat, Ak Parti’ye antipati duyan kimliği belirsiz bir kişi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Olayla ilgili alınan bilgilere göre, Pazarın içinde CHP ve AK Parti yan yana duran stantlarının yanına gelen bir vatandaş, Fırat’a  “ AK Parti’ye oy verinin de vermeyenin de” şeklinde küfür ederek sözlü saldırıda bulunduğu, bir başka vatandaşın ise Kamil Fırat’a arkasından saldırarak vurduğu öğrenildi. Vurma etsiyle yüz üstü yere düşen Ak nokta görevlisi Kamil Fırat’a CHP standında bulunan görevli bayanların yardım ettiği öğrenildi. 

Kadınlar var, Küfür etme!

Saldırıya uğrayan Kamil Fırat, kendisine küfür eden vatandaşa “ Oy vermezsen verme, ne küfür ediyorsun? Burada bayanlar var küfür etme” diyerek uyarıda bulunduğu sırada arkasından kimliği belirsiz bir kişinin fiziki saldırısına maruz kaldı.

Emniyet soruşturma başlattı

Görevi başında saldırıya uğrayan AK nokta emekçisi Kamil Fırat, yere yüz üstü düşmesi sonucu, başını kaldırıma çarptığı ve suratının çeşitli yerlerinde yaralanmalar olduğu görüldü. Olay sonrası Silivri Devlet Hastanesinde tedavisi yapılan Fırat’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Emniyet yetkilileri ise saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer yandan pazar yerinde Kamil Fırat’a yapılan bu çirkin saldırı, hem CHP’liler tarafından hem de vatandaşlar tarafından kınandı.

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.