AK Parti Avcılar 2014’ e farkla geliyor…

AK Parti Avcılar 2014’ e farkla geliyor…
AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı, yoğun bir katılımın olduğu, coşkunun ve heyecanın en üst düzeyde yaşandığı bir danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, Başbakan danışmanı ve İstanbul Milletvekili Halide İncekara, il başkan yardımcısı Tülin Mazlumoğlu Kestane, il yönetim kurulu üyeleri,geçmiş dönem ilçe başkanlarınınkatılımıyla yapılan danışma meclisi, gerek katılımcıların etkili ve motive edici konuşmaları, gerekse salonu dolduran teşkilat mensuplarının coşku ve heyecanı ile görülmeye değer bir toplantı oldu.

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen ilçe başkanı Bayram Şenocak : ‘’ Öncelikle göreve geldiğimiz tarihten bu yana, büyük bir özveri ve kararlılıkla, dur durak bilmeden çalışan, Avcılar İlçe Teşkilatına, yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Avcılar’ın kaderini değiştirecek, yerel seçimlere 310 günümüz kaldı. Avcılar’ı Ak Belediyecilikle buluşturmaya 310 günümüz kaldı. Avcılar’ı farkla almaya 310 günümüz kaldı. Önümüzdeki bu 310 günü çok iyi değerlendirmeliyiz. Sırtımızda, akmadık tek bir damla ter kalmayacak şekilde, her geçen gün üzerine biraz daha katarak, çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeli, dertleriyle dertlenmeli, sevinçlerine ortak olmalıyız. Sorumluluklarımız büyük. Dolayısıyla, büyük AK Parti ailesinin neferleri olarak, her birimiz taşın altına elimizi sokmalı ve sokak sokak, ev ev gezerek, Avcılar’a AK Partili bir belediyeyi kazandırmalıyız. Bu teşkilat 2014 yerel seçimlerinde Avcılar’ı farkla alacak güce ve kararlılığa sahiptir. Bu kutlu yolda, tüm yol arkadaşlarıma güveniyor ve başarılar diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Sonrasında özellikle mahalle teşkilatlarının söz aldığı müzakereler kısmında, yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesiyle toplantıya devam edildi.

İl başkan yardımcısı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve genel başkan danışmanı ve İstanbul milletvekili Halide İncekara’nın selamlama konuşmaları akabinde, kürsüye gelen genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye’nin 80 yıllık siyasi değerlendirmesini yaptığı etkili konuşmasında, son 10 yılda Başbakanımızın ve AK Parti hükümetlerinin yaptığı atılımların, Türkiye’nin vizyonunu tamamen değiştirdiğini belirterek: ‘’Artık dünyada söz sahibi bir Türkiye var. Artık dünyada saygı duyulan ve örnek alınan bir Türkiye var. Bunu hep birlikte AK Parti ailesi olarak sizler başardınız. Bu teşkilatlar başardı. Fakat yapacaklarımız ve yapılacaklar henüz bitmedi. Türkiye’yi,hedeflediği muhasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşımamız için, daha çok yolumuz var. Bunun için çok çalışıyoruz ve daha çok çalışmalıyız. 2014 yerel seçimleri bu anlamda çok önemlidir ve Türkiye’nin yakaladığı bu kalkınma ivmesini, daha yukarılara taşıması için bir dönüm noktasıdır. Ben Avcılar teşkilatında bu heyecan ve kararlılığı fazlasıyla görüyorum. Sizlerin bu seçimlerden zaferle çıkacağınıza tüm kalbimle inanıyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Sık sık alkışlarla kesilen bu etkili konuşmanın akabinde; İstanbul İl Başkanlığı arge biriminin düzenlediği ‘’AK İstanbul Yarışıyor’’ bilgi yarışmasına geçildi. Toplantıya katılan tüm teşkilat mensuplarının, dağıtılan dijitalkeypadler ile şıkları cevaplandırdığı, 20 sorunun sorulduğu yarışmanın sonunda, dereceye giren ilk 10 kişiye ödül ve plaket takdimi yapılarak, toplantı sonlandırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.