AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetimi'nde sona gelindi

AK Parti Beylikdüzü İlçe Yönetimi'nde sona gelindi
AK Parti Genel Merkez'ce ataması yapılan Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Sabri Esen'in, birlikte çalışacağı Yönetim Kurulu'nun oluşmasında son aşamaya gelindiği, bazı isimlerin netleşmeye başladığı öğrenildi.


 
Adı siyasi kulislerde daha önce ilçe başkanlığı için geçen M. Faruk Haberveren, Ekrem Kap, Orhan Alkan gibi isimlerin de AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca onaylanması beklenen listede yer alacağı dillendiriliyor. Dilaver Sargın, Sevda Elmas, Ozan Ceylan, Nuh Baysal, Şemsettin Can, Şuayip Sevindik, Nurettin Yiğit, Vahdettin Kış gibi daha önce ilçe teşkilatında yer alan isimlerden birçoğunun da yeni yönetimde görev alması bekleniyor.

Uzun süredir yönetim boşluğu yaşanan teşkilat yönetimin oluşmasında net kararlar alınamadığı öne sürülürken, Beylikdüzü'nde muhalefet partisi konumundaki AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'na yeni soluk getirecek fazla sayıda isimlere rastlanılmadığı da dikkat çeken konuların başında geliyor. Toparlanma evresini nasıl atlatacağı merakla gözlemlenen teşkilatın oluşmasında İl Başkanlığı'nın ciddi müdahaleleri olacağı, geçmiş dönemde aktif siyasetin içinde rol alan bazı siyasi isimlerin üstünün çizildiği iddia ediliyor. Gelişmelere bakıldığında AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilat yönetiminin oluşturulmasında çokta etkili bir yapılanmaya gidilmediği gözlemlendi.

Partinin çok sayıda mahalle başkanının İlçe Yönetim Kurulu'nda yer almak istediği ancak İlçe Başkanı Sabri Esen'in bu taleplere sıcak bakmayarak, mahalle başkanlarına kendi bölgelerinde ihtiyaç duyduğunu ilettiği belirtiliyor. Birkaç güne kadar kesinleşmesi ve onaylanması beklenen AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu listesi, Sabri Esen başkanlığında ilçe siyasetindeki yerini almış olacak.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı yeni Yönetim Kurulu'nda görev alması muhtemel ağırlıklı bazı isimler şunlar:

Dilaver Sargın- Öztürk Koçak- Sevda Elmas- Ozan Ceylan- Şemsettin Can- M. Faruk Haberveren- Nuh Baysal- Türkan Aykan- Ekrem Kap- Şengül Temizci- Orhan Alkan
KAYNAK: Yerelkulis Haber Merkezi (YHM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.