Ak Parti danışma meclisinde tek yürek oldu

Ak Parti danışma meclisinde tek yürek oldu
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Ağustos ayı danışma meclisi toplantısı ilçe konferans salonunda, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan ve Ünal Kaçır’ın da katılımı ile gerçekleştirildi.
  Ramazan ayının değerlendirildiği danışma meclisi toplantısına katılım oldukça yoğundu.

 AK PARTİ’DEN ÜÇ VEKİLLE DANIŞMA MECLİSİ

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Ağustos Ayı Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Gülay Dalyan, Ünal Kaçır, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Halide Güzelge, Çatalca İl Genel Meclis Üyesi ve İl Encümeni Gökay Güner, İl Teşkilat Komisyon Üyesi Gürkan İzzet Paksoy, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yönetimi, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı.

 30 MARTTA SİLİVRİ BELEDİYESİ AK PARTİLİ BİR BELEDİYE OLACAK

 Ağustos ayı danışma meclisi toplantısında İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çalış divan başkanı seçilirken, Banu Anıl Pamuk ve Ercan Ergen kâtip üye oldu. Danışma Meclisinin açılış ve selamlama konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş yaptı. Karakaş açılış konuşmasında Ramazan ayı faaliyetlerini değerlendirerek şu ifadelere yer verdi; “ Ağustos ayı içerisinde yaptığımız faaliyetler, birçok kurum ve kişi tarafından iltifatlarla karşılandı. Özellikle sahil iftarımızı teşkilat ruhu ile tam 12 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirdiğimizde bir kez daha teşkilatımızla gurur duydum. Çünkü böyle güzel programlar her teşkilata nasip olmaz.

İftar programları belki bir şeylerin göstergesi olmaya bilir ama bizim birlik, berberlik ve kardeşlik çerçevesinde yürüdüğümüz bu yolda kenetlendiğimiz hedefinde müjdecisidir. Ramazanın ardından yaptığımız bayram ziyaretleri neticesinde şu sonucu çok rahatlıkla söyleye bilirim.  Allah nasip ederse 30 Martta Silivri Belediyesi AK Partili bir belediye olacak. 30 Mart tarihi itibarıyla sadece AK Parti kazanmayacak, 30 Mart tarihi itibarı ile Silivri kazanacak. Onların dahi hayal edemeyeceği hizmetlerle,  -nere kalmıştık? Demek sureti ile devam edeceğiz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.