AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ
AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Güler, 2007-2009 ve 2011 seçimlerinin karşılaştırmalı sonuçlarını partilileri ile sinevizyon eşliğinde paylaştı. Güler, değerlendirmesinde her seçimde oyunu arttıran tek partinin AK Parti olduğuna dikkat çe

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen sunuma AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Ferhat Gezeren ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLERİ KAZANMAK

Sunum üzerine değerlendirmede bulunan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da, “Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz takdirde 2014 seçimlerini kazanan AK Parti olacak” dedi.

Silivri’de yerel seçimlere odaklandıklarını belirten ve hedefin Silivri Belediyesi’nin kazanılması olduğunu vurgulayan Karakaş, “Seçmenimiz AK Parti’ye her seçim daha çok destek vererek güvenini ortaya koyuyor. Bize düşen görev de birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek seçmenimizin desteğini seçim kazanarak taçlandırmak olacaktır.” dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.