Ak Partili değiliz ama Recep Erol’a oy veririz

Ak Partili değiliz ama Recep Erol’a oy veririz
Ak Parti’den Büyükçekmece belediye başkan adaylığı için ismi gündemde olan Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’a partili partisiz ilçe esnaflarından da destek var.
Yıllardır Büyükçekmece de esnaflık yapan ve dün iş yerlerinde Recep Erol’u ağırlayan Saray Kuyumculuk ve Döviz işletme sahiplerinden Akın Erdemir, Selman Erdemir, Şeref Işılay ve Hüseyin Erkan, Kendilerinin Ak Partili olmadığını ama Recep Erol’un Ak Parti Büyükçekmece’den ilçe belediye başkan adayı olması durumunda destek vereceklerini söylediler. 
Kazanacak tek adaydır
2014 Yerel seçimlerinde Büyükçekmece de değişimin şart olduğunu dile getiren Akın Erdemir, Recep Kardeşimiz Büyükçekmece de seçimi kazanacak bizim bildiğimiz ve çok iyi tanıdığımız bu ilçeye de iyi hizmetler getireceğine inandığımız bir kişidir. Biz Ak Partili değiliz ama Ak Parti Büyükçekmece’den Recep Erol’u aday gösterirse bizde oyumuzu verir Recep Erol’u tüm imkanlarımız ile destekleriz. Artık parti yetkililerinin kimi aday gösterirsek, gösterelim biz kesin kazanırız anlayışı ile Büyükçekmece’ye bir beş yıl daha zaman kaybı yaşatmaya hakları yoktur. Büyükçekmece’yi iyi bilen geçmişini geleceğini iyi analiz eden kişilerin bu ilçeyi yönetmeye talip olmasının istiyoruz bu vasıflarda Recep Kardeşimizde fazlasıyla vardır dedi. 
Akın Erdemir, Büyükçekmece yıllardır yerinde sayarak geriye giderken bu ilçeye bağlı bir belde olan bir Esenyurt’a bakıyoruz başını almış uçmuş gidiyor. Biz de Büyükçekmece esnafı olarak ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilecek ilçemizi geliştirip büyütecek idareciler istiyoruz.  Recep Erol bu ilçenin sevilen sayılan kişilerinden olup halkın içinde devamlı insanların sorunlarıyla ilgilenen ve sorunlarına çözüm bulan biridir. Bunun dışında kendisinin Büyükçekmeceli olup Büyükçekmece’nin sorunlarının neler olduğunu çok iyi analiz eden ve giderebilecek biridir. Başkan seçilmesi halinde de ilçemizin gelişmesine ve hak ettiği yere gelmesine katkılarının olacağına eminiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum