Ak Partililer ziyaret turunda

Ak Partililer ziyaret turunda
30 Mart yerel seçimlerinde Büyükçekmece Ak Parti’den Belediye Meclis üyesi seçilen grup, dün ilçede bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti.

14 Belediye meclis üyesi bulunan Ak Parti’nin grup başkanı Recep Erol başkanlığında gerçekleşen ziyaretler ilçe kaymakamı İbrahim Yurdakul ile başladı. Daha sonra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ile devam etti.



Kaymakam Yurdakul’un toplantı salonunda ağırladığı ve
30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Meclis üyesi seçilmelerinden dolayı tebrik ettiği isimler, kaymakama çiçek ve çikolata hediye etti. Ziyaretler daha sonra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam etti. Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı'nın makamında konuk ettiği üyeler Sandıkçı'ya da çiçek ve çikolata hediye etti.





Ziyarette konuşan grup başkanı Recep Erol "Milli Eğitim ile birlikte Büyükçekmece'de eğitim adına çok güzel işlere imza atacağız" dediler.
Büyükçekmece’ye yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü ile devam etti. Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk’ün makamında ağırladığı Ak Partililer, bu ziyaretleri önümüzdeki günlerde diğer kamu kurumları ile devam ettireceklerini söyledi.

Salih Mert

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.