Akıl vermeye geldiler!

Akıl vermeye geldiler!
AKİL İnsanlar Heyeti Marmara Grubu, bölgedeki çalışmalarına devam etmek üzere dün Beylikdüzü’nde bir toplantı yaptılar. Çözüm sürecini anlatmak üzere Beylikdüzü'ne gelen Marmara Grubu "Akil İnsanlar Heyeti”, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat
İşçi Partililer protesto etti!

AKİL İnsanlar Heyeti Marmara Grubu, Beylikdüzü’nde sivil toplum örgütleri temsilcileri ve kanaat önderleri ile buluştu. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde barış sürecinin değerlendirildiği toplantı önce bazı İşçi Parti mensubu oldukları anlaşılan grup tarafından protesto edildi. Bu gerginliğin ardından kısa süre ara verilen toplantı, gerginlik yaratanlar salondan çıkarıldıktan sonra devam etti.

Çözüm Sürecine İlişkin Öneriler Getirildi

Toplantıda söz alan konuşmacılar Yücel Sayman, Levent Korkut ve Hüseyin Çakır, barış sürecine ilişkin görüş ve fikirlerini anlatarak, gelinen son durumu masaya yatırdı. Toplantıya katılanlarla birlikte süreci değerlendirmek istediklerini dile getiren konuşmacılar, “Bu toplantılarda protestolar, birilerinin sesini kesmeler, yüksek sesle görüşlerini ifade etme tarzları bizim için uygun değildir. Toplantının formatı için de uygun değildir. Çünkü Türkiye'nin bu hassas sorunu konuşması gerekiyor. Ama herkesin düşüncesi ve görüşlerini almak isteriz” dediler. Daha sonra  katılımcılar, çözüm sürecine ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Katılım yoğundu

Toplantıya; Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil ve Osman Dinç, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve kanaat önderleri katıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.