AKP Avcılar'da seçime hazırlanıyor

AKP Avcılar'da seçime hazırlanıyor
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Gürhan Bilgiç öncülüğünde kahvehane toplantısı düzenleyen Ak Parti Avcılar İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız verdi.
Her siyasi görüşten vatandaşın katıldığı toplantıda halkın sorunlarını ve bölgeye yönelik önerilerini dinleyen partililer, Avcılar’la ilgili önerileri not alarak ilgili birimlere aktarmak için çalıştıklarını söylediler. Avcılar’ın tüm mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Gürhan Bilgiç, bölgenin sorunlarını, eksiklerini ilçe başkanlığı süresince de tespit ettiğini, milletvekili seçilmesi halinde de sorunların çözümü için tüm ekip arkadaşlarıyla çalışacaklarını söyledi.
Bilgiç, bu ziyaretlerin sadece Avcılar’la sınırlı kalmayacağını artık sahaya indiklerini ve 3. bölgenin tüm ilçelerini gezeceğini söyledi. “Bu tür ziyaretleri çok önemsiyorum” diyen Bilgiç, sivil toplum kuruluşları ile de aynı toplantıları düzenleyeceğini belirtti. Ak Parti’nin Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki toplantısına çok sayıda vatandaşın katılması, 100’ün üzerinde kişinin ise yer bulamadığı için toplantıyı kahvehanenin dışından takip etmesi dikkat çekti.  
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.