AKP'nin hedefi yüzde 50!

AKP'nin hedefi yüzde 50!
AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, 12 Haziranda yapılacak genel seçimdeki oy oranı hedeflerinin yüzde 50 olması gerektiğini söyledi.

Ataş, seçim çalışmaları kapsamında Manisa’nın Saruhanlı ilçesine gelerek Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ile Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti ilçe binasına geçen Ataş, burada AK Parti İlçe Başkanı Recep Çımat ve partinin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ataş, Türkiye’nin bir genel seçim arifesinde olduğunu, bu seçimin ülke açısından bugüne kadar yapılmış bütün seçimlerden çok daha fazla önem taşıdığını
savundu. Türkiye’nin bir eşikte olduğunu ve bu eşiği atlamak zorunda olduğunu söyleyen Ataş, "Sadece Türkiye’nin değil, dünya insanlığının AK Parti’nin iktidarına ihtiyacı var. Ortadoğu’daki gelişmelerde AK Parti’nin iktidarında
dünyada nelerin değiştiğine hep birlikte insanlık şahit oluyor" diye konuştu.

"Biz birinci parti olmak zorundayız" diyen Ataş, şunları kaydetti:

"Yeniden tek başına iktidar olunacak hedef neyse bizim hedefimiz odur. Şu anda kamuoyu yoklamalarında AK Parti’nin oy oranı yüzde 49.6 görünüyor. Ben
şahsen ’hedefimiz asgari yüzde 50 olmalıdır’ diye düşünüyorum. Bizim referandumda yüzde 58’lik bir oy potansiyelimiz var. Demek ki biz seçimde yüzde 58 oy
alabilecek bir potansiyele sahibiz."

AK Parti’de siyaset yapmanın herkese nasip olmayacağını, bu parti çatısı altında siyaset yapanların şanslı olduğunu ifade eden Ataş, seçimlere kadar seçmenlere birebir ulaşarak AK Parti’ye davet edeceklerini söyledi.

Ataş, "Liderimiz bir günde 4 ülke gezebilme başarısına sahipken biz de bir günde 4 evin kapısını çalabilme başarısını ortaya koymalıyız. Seçimlere kadar elini sıkmadığımız bir tane seçmen, kapısını çalmadığımız bir tane ev kalmamalıdır" dedi.

Mustafa Ataş, parti binasında yaptığı konuşmanın ardından çarşı esnafını da ziyaret ederek yolda karşılaştığı Saruhanlı Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Latif Aydemir’e engelliler için yeni çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum