Akşener Büyükçekmece'de dert dinledi

Akşener Büyükçekmece'de dert dinledi
TBMM Başkan vekili ve MHP bölgemiz Milletvekili Meral Akşener dün Büyükçekmece de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ve Büyükçekmece Ziraat Odası'nı ziyaret eden Akşener Büyükçekmece de ziraat ile uğraşan çiftçilerin sorunlarını dinledi. 

Erol, dosya sundu!
TBMM Başkan vekili ve MHP bölgemiz Milletvekili Meral Akşener dün İlçe başkanı A.Yavuz Güneş ve kalabalık bir heyetle Büyükçekmece de Esnaf Odasını ve Ziraat odasını ziyaret etti. Ziraat odasında oda başkanı Recep Erol’dan çiftçilerin sorunlarını kapsayan bir dosya alan Akşener çiftçilerin sorunlarını Ankara ya gittiğin de Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşerek çözüm bulacağı sözünü verdi. Ziyarette bölge ve ilçe siyasi gündeminin yanı sıra çiftçilerin sorunları konuşuldu. Kendisinin sadece sorunları dinlemek için bu ziyareti yaptığını belirten Akşener, 'Ben sizleri dinlemeye geldim onun için ben değil sizler konuşun' dedi. 

Çiftçiler adına ilk olarak söz alan ve hoşgeldin konuşması yapan Oda Başkanı Erol; TBMM Başkan vekili ve MHP Bölgemiz Milletvekili Meral Akşener’in Büyükçekmece Ziraat oda başkanlığını ziyaret etmesini ve çiftçilerin sorunlarını dinleyip çözümü içinde söz vermesinden dolayı memnun olduğunu dile getirerek biz çiftçiler bu gün burada sayın Akşener’in çiftçimize verdiyi önemi bir kez daha görmemiz bizi memnun etmiştir dedi. Erol, çiftçilerin sorunlarını kapsayan bir dosya Akşener’e teslim ettikten sonra ziyarette bulunan bölge çiftçileri söz alarak sorunlarını aktardılar.  Çiftçilerin özellikle çözüme kavuşmasını bekledikleri sorunların başında yüksek Ecrimisil ve Balıkçılar gibi mazotta ÖTV muafiyeti istiyorlar.

Ziyaret sonrasında başkan Recep Erol Meral Akşener’e Nevruz bayramı günü dolaysıyla günün anlamına dair Osmanlı kadının giydiği kaftan’ı hediye etti ve bir buket çiçek verdi. Samimi bir sohbet içerisinde gerçekleşen Ziyaretten memnun olan Akşener Ziraat Odası Başkanı Recep Erol ve yönetim kuruluna teşekkür ederek odadan ayrıldı. 
Esnafları dinledi
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na da bir ziyarette bulunan Meral Akşener burada Oda Başkanı Rahmi Yazıcı ve esnafların bazı sorunlarını dinleyerek TBMM'ye taşıma sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.