Ali Kılıç CHP’den Meclis üyeliğine aday

Ali Kılıç CHP’den Meclis üyeliğine aday
Ak Fen Dershanelerinin, FULL ENGLİSH, Aker Sürücü Kursu ve Ak İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti.nin yönetim kurulu başkanı Ali Kılıç Esenyurt belediye meclis üyesi adaylığı için CHP Esenyurt İlçe Başkanlığına başvuru yaptı.
Ali Kılıç’ın Başvurusunu Kabul eden İlçe Başkanı Alaattin Erbaş Bizim için tüm adaylarımız çok emektar ve değerli. Her birinize başarılar diliyor, adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
ÖZ GEÇMİŞ

1954 Kars Arpaçay doğumlu, ilk ve orta öğrenimini Kars’ta, Yüksek Öğrenimini Kocaeli DMMA Makine-Motor bölümünü bitiren Kılıç,iş hayatında Özel Sektörde 10 yıl idareci olarak çalıştı. 1990 Yılından bu yana serbest olarak çalışmakta olan Kılıç; AK FEN Dershanelerinin, FULL ENGLİSH, Aker sürücü kursu ve Ak inşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. gibi özel Kuruluşları’nda Yönetim Kurulu Başkanı.  1990 yılından beri 10.300 üyesi bulunan İstanbul Yapı Kooperatifler Birliği 2. Başkanlığını yürütmekte. Çeşitli derneklerde ve Okul Aile Birlikleri görevlerinde yer almakta.

SİYASİ HAYATI

1978’e kadar CHP Kars Gençlik Kollarında görev yapan Kılıç daha sonra, 1987 yılında DSP  
 İstanbul – Esenler mahalle birim başkanlığı, Esenler İlçe Başkanlığı yaptı,DSP’den 3. Bölge Milletvekili adayı oldu. DSP’ den 1999 Yılında Esenlerden Belediye Başkan adayı oldu ve İlçe içerisinde 43.000 oy alarak ikinci sırada yer aldı.
22.Temmuz 2007 ve 12. Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinde CHP’ den 3. Bölge aday adayı oldu. O tarihten bu yana aktif olarak CHP’nin bir neferi olarak çalışmakta. 

Kılıç neden aday olduğu sorusuna ise “Geçmişimden bugüne kadar edindiğim bilgiyi ve birikimimi Partimiz CHP için kullanmak istiyorum.
03.05.2012 Tarihinde CHP Genel Merkezi tarafından 5+1 meslek gurubu yürütme kurulunda görevlendirildim. Bölge içerisinde ekip olarak yapmış olduğumuz çalışmalarla Partimize meslek gurubunda çok insan kazandırdık.  

DÜŞÜNCELER:

CHP’den meclis üyesi adayı olmamdaki en büyük etken kökenden CHP’li olmam ve şuanda karanlığa doğru sürüklenen Cumhuriyetimizin, Kurtuluşu olarak ve teminatı olan CHP’den bir vatandaş sorumluluğu ve inancıyla aday oldum.Partimiz ve halkımız bizi bu göreve layık görürse, başta Esenyurt halkı olmak üzere, tüm insanlığın geleceği için verilen görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğim.
 Haber/ Gül Güyük

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum