ALTUNTAŞ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI!

ALTUNTAŞ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI!
ALTUNTAŞ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI! Büyükçekmece’nin tanınmış iş adamlarından Semih Altuntaş İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adaylığına resmen başvurdu.

ALTUNTAŞ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI!

Büyükçekmece’nin tanınmış iş adamlarından Semih Altuntaş İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adaylığına resmen başvurdu.

 

Bölgemizin tanınan siyasi yüzlerinden ve işadamlarından Semih Altuntaş 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili adayı olmak için Ak Parti İstanbul İl Başkanlığ’na 117. kayıt numarasıyla başvurdu.

Adaylığı için HABERDAR’a bir açıklama yapan Altuntaş ‘Neden milletvekilliği sorumuza da şu cevabı verdi: ‘Ülkemizi yöneten müthiş bir hükümetimiz var. Bu hükümetin içinde Milletvekili aday adayı olmak bile benim için milletvekili olmuş düzeydedir. Bu yüce kayıtsız şartsız ülkemizin geleceği açısından her kesimden çok büyük oylar alacağıma ve Adalet Kalkınma partisine destek sağlayacağıma eminim. Aday Adayı olmak bile gurur verici olay. Çünkü bütün dünya TBMM’ni konuşurken hükümet kanadında aday olmak çok güzel bir duygu. İnşallah devlet kademesinde bu işleri ben veya tüm milletvekili aday adaylarının Türkiye Cumhuriyeti için daha çok katkı sağlayacağına eminim. Bu hükümet dünyada eşi benzeri olmayan bir kalkınma yaparak herkesi feraha ulaştırmıştır. Bunu görmemezlikten gelmek insana kaygı verir. Böyle güzel yürütülebilen bir devlete kayıtsız şartsız sahip çıkılması lazım. Komşularımızdaki gerginlik ortada. Bizim memleketimizdeki durum ortada. Tasamız yok kederimiz yok. Bu güzel günleri bize sağlayanlara şükranlarımı sunuyorum. Aday aylık neticesinde bütün halkımızın katkılarını bekliyorum. Önümüzdeki seçimlerin şimdiden vatanımıza milletlimize hayırlı olmasını dilerim.’

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum