Amacımız: 2014’de Büyükçekmece’yi Ak ellere teslim etmek!

Amacımız: 2014’de Büyükçekmece’yi Ak ellere teslim etmek!
Mustafa Uçar bir basın açıklaması yaparak Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Adayı oluğunu açıkladı.

 


Uçar basın açıklamasında şunlara yer verdi:

 

28 Ocak 2012 Tarihinde gerçekleşecek olan Büyükçekmece Ak Parti İlçe Kongresinde Kanaat önderlerimizin, Parti delegelerimizin ve canını dişine takarak, partimizin refahı için çalışan teşkilat mensuplarımızın teveccühü ile İlçe Başkanlığına adaylık sürecimiz başlamıştır.

Diğer aday olan arkadaşlarımızla, birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde kongremizi tamamlayacağımıza teşkilat mensuplarımızın desteği ile bu görevi sırtlayacağımıza inancımız tamdır. Bu yola çıkarken, tüm dikenlerini, tüm acılarını, zorluklarını göze alarak ve Büyükçekmece’nin teşkilat merkezli bir yönetime ihtiyacı olduğunu görerek çıktık. Biz Teşkilat mensupları olarak bu işin vebalini bilerek, kutsallığına inanarak yola çıktık. Her bir arkadaşım bu işe inanarak ve çok güçlü bir motivasyonla davamıza hizmet kervanına katıldı.

 

2009 Yerel seçimleri sonrası, bir bayramlaşma esnasında gözlerimin içine bakarak “ Büyükçekmece; bu kez kaybettiniz ama 2014’de kazanacağınıza bana söz verin” diyen Dünya Lideri Başbakanımıza verdiğim sözü yerine getirmek için adayım. 2014’de Büyükçekmece’yi Ak ellere teslim etmek,  Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek için adayım. Teşkilatın her kademesinde yer alan arkadaşlarımla biz İstanbul’da gıpta ile bakılan bir teşkilat şeması oluşturmak, Türkiye ye model olacak bir çalışma temposuyla Büyükçekmece’yi tanıştırmak için adayız.

Düşünce yapımız herkesi kucaklayan, ötekileştirmeyen, teşkilatın birliğini, beraberliğini, dik duruşunu attığı her adımla ortaya koyan bir yapıdır. Basın mensuplarımızla da sık sık kucaklaşan, sürekli istişare içerisinde olan bir yönetim kadrosu oluşturduk.

Bu duygu ve düşüncelerle Çalışmalarınızda başarılar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

Mustafa UÇAR Kimdir?

1973 yılında Erzurum’da doğdu. 1985 yılından bu yana Büyükçekmece’de ikamet etmektedir. Çatalca İmam Hatip Lisesi’ni (Birincilikle” bitirdi. Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekinomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Sonra Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler ve İlahiyat Fakültelerini bitirdi. Siyasete 1989 yılında MGV’de başladı. Tepecik MGV başkanlığı, Büyükçekmece MGV orta öğretim başkanlığı, mahalle başkanlığı, gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.