Amcaoğlu transfer edilmiş

Amcaoğlu transfer edilmiş
500 Çapan Gönüllüsünün AKP’ye katıldığı iddiasına yalanlama geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Esenyurt Fatih Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Aytuğ Taşdemir, CHP ve Gürbüz Çapan gönüllüsü gençlerin bir yere gitmesinin söz konusu olmadığını, ismi

 Fatih Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda mahalleli gençlerle toplantı düzenleyen CHP Fatih Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Aytuğ Taşdemir, Gürbüz Çapan önderliğinde yollarına devam ettiklerini söyledi.

“ÖNÜMÜZDE SEÇİM YOK HIRSIZLIĞA KARŞI MÜCADELE VAR”

Çok sayıda gencin katıldığı toplantıda konuşan Taşdemir, 30 Mart’a çok kısa bir zamanın kaldığına dikkat çekerek “Biz gençlere çok büyük işler düşüyor. Fatih Mahallesinde gençler olarak çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Biz gençler sorumluluğumuzun bilinci ile sokağa indik. Biliyoruz ki; önümüzde bir seçim değil yolsuzluğa, haksızlığa ve hırsızlığa karşı bir mücadele var” diye konuştu.

“ÇAPAN ÖNDERLİĞİNDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

’nün AKP’ye katıldığı yönündeki haberlere de değinenTaşdemir, “Herkesin bilmesini istiyoruz ki; CHP ve Gürbüz Çapan gönüllüsü gençlerin hiçbir yere gitmesi söz konusu değildir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da duruşu ile, çizgisi ile bu davaya gönül vermiş olan biz gençlerin mücadelesi, Gürbüz Çapan önderliğinde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

İKİSİ DE AKRABA

Bu arada Aytuğ Taşdemir’in, geçtiğimiz hafta 500 Çapan gönüllüsü ile AKP’ye katıldığını ileri süren Ulaş Taşdemir’le amca çocukları olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.