Ardahan Federasyonundan Yıldız’a destek

Ardahan Federasyonundan Yıldız’a destek
Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol ve yönetim kurulu Muharrem Yıldız’ın yanında olduklarını söylediler.
Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol ve yönetim kurulu Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’ı ziyaret ederek, hemşerilerinin yanında olduklarını açıkladılar.

Muharrem Yıldız’ın merkez seçim ofisinde ağırladığı federasyon yönetimi, Kars, Ardahan ve Iğdır’ın aynı babanın oğulları olduklarını belirerek, hemşerileri olarak Yıldız’ın başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Ardahan Dernekleri Federasyonu adına konuşan Başkan Güven Doğruyol, ‘Muharrem Yıldız içimizden çıkan ve başarısıyla kısa sürede kendisini ispat etmiş bir hemşerimizdir.

Hemşerilerimizin başarılı olması bizleri gururlandırıyor. Bizler parti ayırt etmeksizin bizden olan her adaya destek çıkıyoruz. Küçükçekmece’de adayımız Muharrem Yıldız’dır. Başarılı olabilmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız’ dedi.

Hemşerilerim şahsıma destek veriyor

2009 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğine aday olduğunu hatırlatan MHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, ‘MHP’ye Esenyurt’ta İl Genel Meclis Üyeliğine Belediye başkan adaylığından çok daha fazla oy çıktı. Bunda hemşerilerimin bana destek çıkması önemli rol oynadı. Bu yüzden siz hemşerilerimin bana vereceği katkı çok önemli.’ İfadelerini kullandı.

Gökhan TIRTIL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.