ASIL HEDEF MUSTAFA KEMAL

ASIL HEDEF MUSTAFA KEMAL
CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu 18 Mart 2012 tarihinde yapılan kongreyle yeniden İlçe Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve yönetimine ziyarette bulundu.
 YOL HARİTAMIZ BÜYÜK

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle yeniden başkan seçilen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nu ağırladı. İmamoğlu, ilçe kongresinin sonuçlanmasıyla birlikte esas yol haritasının yeni başladığını ve bu süreçte herkese çok ciddi sorumluluklar düştüğünü belirtti.


 İlçe binasında gerçekleşen ziyarette, “Kongre dönemi boyunca örgütümüze olan saygımızdan dolayı ilçelere gitmedik” diyen CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, “Biz normal rutin dönemde hemen hemen her hafta iki üç ilçeye gidiyorduk. Ancak kongre takvimi başlayınca hiçbir ilçeye gitmedik” açıklamasında bulunmasının ardından ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla yeniden ziyaretlere başlayarak sahada halkla olacaklarının sinyalini verdi.


Beylikdüzü’nün ilçe kongreleri içerisinde süreci en olgun geçiren ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek parti olarak bir bütün halinde çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyledi.

İktidarın temel amacının CHP ve Cumhuriyet’i yeniden masaya yatırmak olduğuna işaret eden Süleyman Çelebi, “İlk hedef CHP ama asıl hedef Mustafa Kemal Atatürk ve Devrimleri. Bunu çok net ve açık bir şekilde görüyoruz. Biz Mecliste bunun mücadelesini veriyoruz” diye konuştu.

GÜN GÜN PLANLAYARAK ÇALIŞACAĞIZ

İlçe kongresinin sonuçlanmasıyla birlikte esas yol haritasının yeni başladığını ve bu süreçte herkese çok ciddi sorumluluklar düştüğünü belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Kendimize İşçi ve Emek Bayramı olan 1 Mayıs’ı başlangıç olarak belirledik. Hedefte iktidar olmak var. Yol haritamız büyük. Gün gün planlayarak sanki iki ay sonra seçim olacakmış gibi çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde ilerledikleri bu yolda hedefe yaklaşılmasının ardından emeğin ve alın terinin bir ölçüsü olacak kurul belirleme sistemini de partiye kazandırmayı planladıklarını söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.