Ataklı dernek ziyaretlerini sürdürüyor

Ataklı dernek ziyaretlerini sürdürüyor
CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Hakan Ataklı Esenyurt’ta bulunan dernekleri ziyaret etmeye devam ediyor.
Ordu ili Aybastı ilçesi Kıraç Küçükkayalılar Sos.Yar.Day.Derneği, Ordu ili Çatalpınar ilçesi Sos.Yar.Day.Derneği, Esenyurt Samsun Bafralılar Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği, Zileliler Derneği, Kıraç Trakya ve Rumeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Balkan Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kıraç Şubesini ziyaret eden Ataklı, adaylık sürecinin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına da hız veriyor.

CHP’den Esenyurt Belediye Başkan adaylığı için Esenyurt’tu karış karış dolaşan Ataklı, azmi ve kararlı çalışmalarıyla halkın beğenisini topluyor. Halkçı projeleriyle göz dolduran Ataklı, Derneklere başkanlık için hazır olduğu mesajını verdi. Dernekleri belediye yönetimine halk meclisleri yoluyla katacaklarını, belediye yönetiminde derneklere temsil imkanı tanıyacaklarını ifade eden Hakan Ataklı, Çarşamba akşamı basına vereceği akşam yemeğinde yeni projelerini açıklayacağını, halkçı belediyecilik anlayışıyla hazırladıkları projelerin kamuoyunun ve halkın takdirine sunulacağını ifade etti.

Yine hafta sonu Cumartesi günü gençlerle ve kadınlarla kahvaltıda bir araya geleceklerini ifade eden Ataklı, gençliğin ve kadınların örgütsel gücünün alacakları seçimin öncüsü olacağını söyledi.
Ziyaretlerinde dernek yönetimlerine ve halka ''Her yöreden gençlerimizi bir araya getirerek kaynaştıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde gençlerimiz, kadınlarımız ev ev, kapı kapı çalışacaklar. Biz çalışmalarımızla yerelde iktidar kapısını aralayacağımızı ortaya koyuyoruz. 2014 Mart ayında yerelde iktidar olacağız kimsenin şüphesi olmasın, hiç kimse inanç ve kararlılığından vazgeçmesin, birlik ve beraberliğini bozmasın, biz ekibimizle, projelerimizle hazırız, Esenyurt Türkiye için bir örnek olacak.

Yerelde iktidara hazır olun, yapacak çok işimiz var. İşsiz hiç kimse kalmayacak, çalışacak işgücüne ihtiyacımız var, çalışmaya hazır olun '' dedi.

Geçen hafta Rumelileri Rumeli sanatçı Cüneyt Şentürk'le bir araya getiren Ataklı ''Her kültürel rengi kucaklayan, kapsayan olacağız. Kimseyi ayrıştıramayacağız. Ekibimizle birlik ve beraberlik sağlayarak var gücümüzle çalışıyoruz. İktidara hazırız'' 'dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.