Ayhan Otlatıcı gün sayıyor

Ayhan Otlatıcı gün sayıyor
2009 yerel seçimlerinde CHP'den Çatalca Belediye Başkan aday adayı olup, adaylığı son anda Cem Kara'ya kaptıran Ayhan Otlatıcı, bu dönem tekrar aday adaylığı için hazırlanıyor.
Şuan Silivri Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Ayhan Otlatıcı, görev yaptığı 5 yıl içerisinde ve daha önce Bakırköy belediye başkan yardımcısı iken önemli başarılara imza atmakla tanınıyor.  Daha önce de 5 yıl süresince Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı daha sonra da yine 5 yıl Şuan Silivri Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde  bulunan Otlatıcı, kazandığı bu deneyimi Çatalca için kullanmayı hedefliyor. 

Anketler gündeme getirdi
Yüksek Seçim Kurulu'nun devlet memurları için belirlediği takvime göre bulunduğu görevden istifa ederek başvurusunu yapması beklenen Otlatıcı'nın ismi yapılan anket ve kamuoyu araştırmalarında göz ardı edilmeyecek oranda belirginliğini korumakta.

Çatalca'nın çocukları!
Çatalca’nın içinden çıkan başarılı politikacılardan Ayhan Otlatıcı'nında potaya girmesiyle; mevcut belediye başkanı Cem Kara ve Şişli belediye başkan yardımcısı Engin Akman ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Aday Adaylığı heyecanlı bir yarışa sahne olacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.