Babayiğit, Bu Bizim Namus Borcumuzdur:

Babayiğit, Bu Bizim Namus Borcumuzdur:
Büyükçekmece’yi Öğle Veya Böyle Alacağız… Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Av. Celal Babayiğit partisinin 11. kuruluş yıldönümü için Tepecik stadında binlerce kişinin katıldığı vefa iftarında konuştu. Babayiğit bu dönem Büyükçekmece de yerel iktidarı n
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı kurulduğu günden bu yana yönetimde yer alan tüm teşkilat mensuplarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Eski ilçe başkanları Recep Erol, İlker Gürbüz ve Ekrem Görçeker’in de katıldığı vefa iftarında Büyükçekmece den sorumlu bölgemiz Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da bulundu. Binlerce teşkilat mensubu iftar’dan çok hasret giderme fırsatı buldular.
Trakya da Güçlü olmanın yolu Büyükçekmece’den Geçiyor…
Tepecik stadında 3000 Kişinin katıldığı iftar programı kuranıkerim ve duaların okunmasıyla başladı. Orucun açılmasının ardından konuşan Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit yaptığı konuşmada Ramazanı huzur içerisinde geçiriyoruz inşallah yaklaşan ramazan bayramımızı da huzur ve kardeşlik içerisinde yaşarız. Bu yıl ramazanı layıkıyla Büyükçekmece de yaşadık 17 ayrı nokta da 23 mahallemizin tamamında 20 bini aşan insanımızla gönül sofralarımızda ekmeğimizi ve suyumuzu paylaştık. Yerel iktidar olarak büyükşehir belediyesi olarak, il genel meclisiyle her ne kadar iktidar olsak ta hükümet anlamında iktidar olsak ta Büyükçekmece belediyesini henüz kazanmak nasip olmadı. Aslında bu gün burada 3 bini aşkın insanında omuzlarında bu sorumluluk var. Hepimiz Büyükçekmece de eksik kalan bu kısmı tamamlamak için varız. Büyükçekmece’deki yerel iktidar sıradan bir belediye seçimi değil. Büyükçekmece Trakya ya açılan bir kapıdır. Trakyada da henüz Ak Parti vizyonu arzu ettiğimiz kadar yok dolaysıyla da Trakya da güçlü olmanın yolu Büyükçekmece den geçiyor. Onun içinde bu dönem Büyükçekmece de yerel iktidarı ne yapıp edip kazanmak durumundayız. biz Ak Parti ilçe teşkilatı ve ben ilçe başkanı olarak Ak Partiyi güçlü kılmak ve Büyükçekmece de yerel iktidarı kazanmak için bunu kendimize namus borcu sayıyoruz dedi. Babayiğit biz bilinen klasik çalışmalarla yetinmedik Büyükçekmece de sağlık bakanlığı, Milli eğitim bakanlığı karayolları il özel idaresi ve Büyükşehir belediyemiz ile bölgenin hizmetleri takibinde bir yerel idare gibi çalıştık. Büyükşehir belediyesi sağ olsun bu manada bizi hiç yalnız bırakmadı. İlçe belediyesi bizde olmamasına rağmen ilçe belediyesini de geçen hizmetlere imza attı. Son birkaç ay içerisinde Çakmaklı ve Karaağaç yollarımızın asfaltını 8 kilometreden fazla yolu çok kısa zamanda tamamladı. Yine tepecik Türk oba Murat çeşme Celaliye Kamiloba Pınar tepe gibi ihmal edilen hatta yok sayılan mahallelerin çamur olan yolları için asfalt çalışmasını başlattık. Şu anda Türkoba mahallemiz tamamlandı daha sonra da diğer mahallelerimizin çalışmalarına başlanılacaktır dedi.
Babayiğit özellikle hasretle beklediğimiz bir hastane projemiz vardı uzun süredir de çalışmalar devam ediyordu şükürler olsun ihale aşamasına geldi eylül ayı gibi ihalesi tamamlanacak ekim veya kasım gibide Büyükçekmece hak ettiği sağlık hizmeti olan hastanesine kavuşacaktır. İl özel idaresinin 100 milyonu aşan yatırımıyla hep beraber hastanemize kavuşmuş olacağız. Bu manada eski ilçe başkanlarımızın da katkısı olmuştur kendilerine teşkilatımız adına teşekkür ediyorum dedi. Babayiğit konuşmasını katılımcıların yaklaşan ramazan bayramlarını tebrik ederek tamamladı.
İki Kişiden Birisi Ak Partili Diğeri de Yolda!
Büyükçekmece’den sorumlu Bölgemiz Milletvekili Av. Feyzullah Kıyıklık ise katılımcıların kadir gecelerini ve yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik ederek yaptığı konuşmasında büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke hedefleri için çalıştıklarını belirterek, Bizim için durmak yok. Daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.
Kıyıklık 14 Ağustos 2001 tarihinde Türk siyaset sahnesine adım atan AK Parti, geçen 11 yıl içinde Genel Başkanımız ve kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin makûs talihini değiştirecek çok önemli hizmetlere imza atmıştır. Kurulur kurulmaz girdiği ilk seçimde tek başına iktidara gelen partimiz, daha sonraki seçimlerde oylarını sürekli artırarak siyasi hayatımızda ender görülecek bir siyasi başarıyı gerçekleştirmiştir. 3 Genel 2 Yerel seçim yaşadı oylarını yükselterek yoluna devam ediyor. Bu gün iki kişiden birisi Ak Partili diğeri ise Ak Partili olmak için yoldadır dedi.
Konuşmalardan sonra Ak Parti Büyükçekmece de görev almış eski ilçe başkanları Recep Erol, İlker Gürbüz ve Ekrem Görçeker de stada kurulan sahneye çağrılarak ilçe başkanı Babayiğit ve Milletvekili Kıyıklık ile birlikte partilileri selamladılar. İftarda ayrıca Arakana yardım için katılımcılar SMS göndererek yardımda bulurdular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum