Babayiğit: Yerel iktidar kontrolü kaybetmiş!

Babayiğit: Yerel iktidar kontrolü kaybetmiş!
Ak Parti Büyükçekmece ilçe Danışma Meclisi toplantısı Özel Mimarsinan Koleji konferans salonunda yapıldı. Toplantıda konuşan Babayiğit; ‘yerel belediye idaresinin kontrolünü kaybettiğini ve centilmenlik dışı hareketlerde bulunduğunu’ söyledi.

Toplantı; Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Av.Celal Babayiğit, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Milletvekilimiz Av.Bülent Turan, il yönetim kurulu üyesi Yavuz Değirmenci, eski ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşti.

Danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Av.Celal Babayiğit; Büyükçekmece de her geçen gün büyüyen güçlenen bir Ak Parti teşkilatıyla artık geleceğe daha güvenle bakıyoruz, yerel belediye idaresinin söylem ve davranışlarının kontrolünü kaybetmekte ve centilmenlik dışı hareketlerde bulunmakta. Ulaştırma bakanlığımızın yaptığı B.Çekmece Ahmediye arası tem bağlantı yolunu sahiplenmek gibi garip hal ve hareketler içerisinde olup bizim temelinin attığımız okullarda ikinci temel atma törenini gerçekleştirmekteler’ dedi.

23 Nisan törenlerinde yaşanan krize de değinen Babayiğit şöyle konuştu: ‘Geçtiğimiz günlerde 23 Nisan programında vatandaşlarımızın bayramını tebrik ettik diye ortalığı savaş alanına çevirdiler. Siyasi propaganda yaptığımızı iddia ederek ortalığı ayağa kaldıran belediye başkanı Ak Parti’nin tüm kurum ve kuruluşlarına meydan okuyarak binlerce insanı adeta kavgaya tahrik etmiştir. Kavga bizim işimiz değil. Siyasette kavga denince akla Cumhuriyet Halk Partisi’nin adının geldiğini hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla herkes kendisine yakışanı yapar.’

Ak Parti İstanbul İl Başkanımız Aziz Babuşçu ise yaptığı konuşmada Büyükçekmece teşkilatının sorunlarını, beklentilerini ve yaptıklarını anlamak açısından oldukça verimli bir toplantı olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.