Babuşcu ilçe ziyaretlerinde: Çalışmaları hızlandırın!

Babuşcu ilçe ziyaretlerinde: Çalışmaları hızlandırın!
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu Büyükçekmece ve Avcılar İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçe yönetim kurulu toplantılarına katıldı. Babuşcu İlçe yönetimlerinden seçim çalışmalarını hızlandırmalarını istedi.

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Büyükçekmece  ve Avcılar AKP ilçe başkanlarının yerine atanan yeni ilçe Başkanlarının yönetim kurullarını tamamlamalarının ardından bu ilçelerin yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulunan AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, ilçe SKM’lerinde de incelemelerde bulundu. Yönetim kurulu toplantılarında 2011 genel seçimlerinin önemine değinen  Babuşcu, aday adaylığı sürecinde AK Parti’ye gösterilen ilginin doğru bir siyaset yaptıklarını gösterdiğini belirtti.

AKP Büyükçekmece ilçe başkanı Ekrem Görçeker ve AKP Avcılar ilçe başkanı Gürsel Balabandan İlçe yönetimlerinin seçim çalışmalarını hızlandırmalarını isteyen İl Başkanı Babuşcu AK Parti’nin yaptıklarının ve yapacaklarının millet tarafından bilinmesinde ilçe teşkilatlarının büyük rol oynadığına dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.