Bağımsızlar çekimser kalmış

Bağımsızlar çekimser kalmış
Ak Parti’den ihraç edilen bağımsız meclis üyelerinden Hüseyin Koç, HABERDAR’da yayınlanan ‘Bağımsızlar ne dediyse o’ başlıklı habere bir açıklamada bulunarak kendilerinin faaliyet raporunda çekimser oy kullandıklarını ifade etti.

Yücel Çebi, Sadullah Şişman, Fahrettin Altıntaş ve Hüseyin Koç’tan oluşan kişi adına açıklama yapan Koç; encümen seçiminde oyumuzu bizden birisi olan Fahrettin Altıntaş lehine kullandık ancak 2011 yılı faaliyet raporu oylamasında çekimser oy kullandık diyerek HABERDAR’da yer alan  bağımsızların oyu ile faaliyet raporu geçti ifadesinin doğru olmadığını belitti.

Bunlar da ihraç edilecek mi?

Öte yandan 2 Nisan 2012 Pazartesi günü gerçekleşen meclis oturumunda, encümen seçimlerinde Fahrettin Altıntaş 24, Ahmet Atalay 18 ve Nazan Yıldırım 16 oy alırken, şimdi herkes kimin nereye oy verdiğini konuşmakta. Bu oylama rakamlarından yola çıkarak yorumda bulunan siyasiler; Ak Parti’li meclis üyelerinin oy dağılımında yine farklılık olduğunu belirterek; geçen yıl encümen oylamalarında grup kararı dışına çıktıkları iddiasıyla; Yücel Çebi, Sadullah Şişman, Fahrettin Altıntaş ve Hüseyin Koç, Ak Parti’den ihraç edildi. Bu senede yine farklı oylama sonuçları ortaya çıktığına göre bakalım  yine bir takım meclis üyelerine ihraç kapısı görülür mü? Diyerek yorumlarda bulunmaktalar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.