Bahçeli'ye kaset yanıtı

Bahçeli'ye kaset yanıtı
"Kasıtlı olarak yanlış bilgilendirilmiş"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dünkü mitingde AK Parti Küçükçekmece eski Belediye Meclis Üyesi ve millletvekili aday adayı Faruk Bayındır'ın kaset skandalları ile ilgili yayınlar yapan internet siteleriyle bağlantılı olduğu iddialarına yanıt geldi.

İddianın iftira olduğunu ve MHP lideri Bahçeli’nin kasıtlı olarak yanlış bilgilendirildiğini iddia eden Bayındır, "2004 - 2009 dönemi Küçükçekmece Belediye Meclis üyeliği yaptım. Bundan sonraki dönemlerde aday olmadım. En son 2011 genel seçimlerinde AK Partiden 3. bölge Milletveliiği aday adayı oldum, ancak parti yetkillerinin yaptığı değerlendirme sonucu listeye giremedim" ifadelerini kullandı.

Ne kaset skandallarıyla ne de bu sitelerle bağlantısı olmadığını savunan Bayındır, "Bu güne kadar bu yönde yayın yapan internet sitelerine dahi girmedim. Hangi somut nedenlerle kaset olayı ile ilişkilendirildiğim tarafımca anlaşılamamaktadır" açıklamasında bulundu.

Bayındır yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

Özgürlükçü demokrasiye, insan haklarına, özel hayatın gizliliğine inanan, kişilik haklarına olağanüstü değer veren bir insan olarak, kamuya mal olmuş olsa bile kişilerin özel görüntülerinin gizli çekimle yasaya aykırı olarak kasete alınmasını ve bu kasetlerin siyasi rant elde etmek için yayınlanmasını veya yayınlanmasına aracılık edilmesini, son derecede şerefsizce ve alçakça bir eylem olarak gördüğümü bu eylemin failllerinin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini düşünmekteyim.

Bu itibarla, MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından hakkımda sarf edilen beyanların gerçek dışı olduğunu, kasetleri çeken, yayınlayan ve kaset skandalları ile ilgili yayınlar yapan internet sitelerinin sahibi, yöneticileri veya çalışanları ile hiç bir bağlantım, uzaktan yakından bir tanışıklığım, irtibatım olmadığını, bu güne kadar bu yönde yayın yapan internet sitelerine dahi girmediğimi beyan eder, kişilik haklarıma, onur ve saygınlığıma, mesleki itibarıma ağır bir saldırı teşkil eden bu iddia ile ilgili olarak, Sn. Devlet Bahçeli ve tüm ilgililer aleyhinde 09.05.2011 günü hakaret ve iftira suçundan dolayı Cumhuriyet Başsavcılığına derhal suç duyurusunda bulunacağımı ve ayrıca maddi ve manevi tazminat davası açacağımı kamu oyunun bilgisine sunarım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.