Bakan Bayraktar Avcılar'da

Bakan Bayraktar Avcılar'da
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Avcılar İlçe başkanlığının hazırladığı program ile Tahtakale Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başakşehir Belediyesi Şahintepe semtinde yapılan tapu dağıtım töreni akabinde, İstanbul Milletvekilleri
 Bölge halkının merakla beklediği konularda, özellikle kentsel dönüşümle ilgili konuşan Bayraktar, kentsel dönüşümden yana olduklarını fakat vatandaşın istemediği ve onaylamadığı hiçbir çalışmayı yapmayacaklarını ifade ederek ‘’Biz halkın iradesini kendimize düstur edinmiş bir partiyiz, halkımızın yararına olan her türlü projede biz varız ve olmaya da devam edeceğiz. Özellikle Tahtakale Mahallesi özelinde şunu söyleyebilirim ki, kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Buradaki vatandaşlarımızın istemesi halinde kendilerinin de yararına olan bir dönüşüm uygulanabilir’’. şeklinde konuştu.
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca da birer konuşma yaparak programa katılan vatandaşları selamladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.