BAŞARI HİKÂYESİ YAZACAĞIZ

BAŞARI HİKÂYESİ YAZACAĞIZ
Beylikdüzü’nde seçimi kazanacaklarını vurgulayanCHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, mahalle çalışma ekipleri ve gönüllülerle bir araya gelerek süreci değerlendirdi. Beylikdüzü’nde bir başarı hikâyesi yazacaklarını söyledi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Barış Mahallesi’nde, mahalle ekibi ve mahalle gönüllüleri ile bir araya geldi. Toplantıya CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç de katıldı.

 Beylikdüzü’ndekibütün mahalle ekipleri ve gönüllüleriyle bir araya gelecek olan Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi’nde yaptığı toplantıda,seçim sürecinde neler yapacağı ile ilgili bilgilendirme yaparken, “Her anımız politika, her anımız siyaset olmalı” dedi.

 2014 Yerel Seçimleri’ne az bir zaman kaldığına dikkat çeken İmamoğlu,“Süreç ne kadar kısa olursa olsun biz bu konuda şanslı bir ilçe örgütüyüz. Çünkü iki seçimi de bir arada yaşadık. Hem referandumu, hem de genel seçimi. Bu zamana kadar yürüttüğümüz çalışmalara her birinizin özverisini, alın terini, ruhunu kattığını biliyorum. Sizlerden Beylikdüzü geleceği için son iki ayda da aynı ilginin birkaç kat fazlasını göstermenizi bekliyorum” mesajı verdi.

 Bu işin hep birlikte başarılacağını söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Belediye başkanlığına giden bu yolda herkese önemli görevler düştüğüne değindi.

İmamoğlu, “Artık iktidar yürüyüşümüzün son günlerindeyiz.Sizlerle birlikte Beylikdüzü’nde bir başarı hikâyesi yazacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.