Başbakan Erdoğan'dan belge açıklaması

Başbakan Erdoğan'dan belge açıklaması
Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehiir Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin olarak gönderdiği mektup hakkında ve İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Tatlıses olaydan bir günce bana m

Ben doktorlarımızdan, hastanemizden bilgileri alıyorum. Doktorlarımız ellerinden geleni yaptılar. Dün ve bugün açıklama yapılıyor.

İlginç olan şey ise bir gün önce bana bir mesaj geçmişti. Henüz o mesajın üzerinde değerlendirme yapma fırsatı bulmadan böyle bir saldırı oldu. PArtinizden aday olayım yada olmayayım önemli değil, ben ve etrafımdaki dostlarım sizin delikanlı tarafınızı seviyoruz. Başarılarınız daim olsun İbrahim Tatlıses.

Ben Allah'tan kendisine şifa diliyorum. Güvenlik güçlerimiz şu anda sıkıştırmış durumdalar. Bir kaç gün içerisinde inşallah bir netice alınacaktır. 

NÜKLEER SANTRAL PROJESİ   

Rusya ile nükleer santral projemizi askıya alma düşüncemiz yok.

Riski olmayan hiçbir yatırım yoktur. Evinize aygaz, doğalgaz hattı çekmemek gerekir. Yada ülkeden ham petrol hattının geçmemesi gerekir. çünkü bunlar herhangi bir tehditle, saldırıyla kaşrı karşıya kaldığı zaman bunların az veya çok bir bedeli olur.

Bu bizim enerjideki sıkıntılarımızı büyük ölçüde giderecek.Ancak Allah göstermesin, 8,9 büyüklüğündeki bir deprem, bırakın nükleer enerjiyi, bunun dışındaki yerleri, televizyonlarda görüyorsunuz, dev köprüler gitti. Bizim birinci köprümüz, ikinci köprümüz, üçüncü köprümüz.

Mesela bunun altında raylı sistem tüp geçidimiz var. lastikli sistem var. Bilimsel çalışmalarda depreme yönelik en dayanıklı olan bu tüp geçit sistemidir. Bunların hepsi bilimsel olarak hesabıyla kitabıyla yapılıyor. Bütün tedbirleri alarak adımları atacağız.

KILIÇDAROĞLU'NUN GÖNDERDİĞİ BELGELER

Mektup konusunda, belge dediği şey ben hukukçu değilim ama arkadaşlarımla yaptığım görüşmede onların belgeyle falan alakası yok. Böyle bir belge olmaz. Yani ne bu yazı, bir kişi yazılar yazmış. Ne imza, ne şu ne bu yok.

Zaten ifade edilen kişi, cezaevinde olan bir kişi. Böyle bir süreç var ve oradan kalkıp bizim müfettiş görevlendirme şu ve bu gibi kendisinin talepleriyle ilgili olarakta, ilgili birimler geçmişte atılması gereken adımları attılar ki şimdi kendisi cezaevinde.

Sayın Kılıçdaroğlu, müflis tüccar gibi bu tür defterleri karıştırıp, birşeyler çıkarmaya çalışıyor. Gönderdiği mektup 4 sayfalıktır. Arkadaşlarım üzerinde çalışıyor. Gerekli cevabı kendilerine verecektir.

Bu girdiği yol bomba adeta ve kendi elinde patladı. Benim büyükşehir belediye başkanım, bu tür saçma sapan şeylerle mi Kayserili kardeşlerimin gözünden düşürecek? Bunun için ne güce ne kapasiteye Kılıçdaroğlu sahiptir. Bize dürüstlük dersleri vermesinler, önce kendi pisliklerini temizlesinler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.