"Başka partilerle olur ama CHP ile söz konusu değil"

"Başka partilerle olur ama CHP ile söz konusu değil"
DSP Genel Başkan Yardımcısı Erol Tuncer, seçimlerde başka partilerle işbirliği yapabileceklerini ancak CHP ile işbirliğinin söz konusu olmadığını belirtti.
Kırklareli parti teşkilatını ziyaretinin ardından Lüleburgaz ilçe teşkilatını ziyaret eden DSP Genel Başkan Yardımcısı Erol Tuncer, düzenlediği basın toplantısında seçimde başka partilerle işbirliğine yönelik görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

CHP ile işbirliğini düşünmediklerini ifade eden Tuncer, ''Seçimlerde başka partilerle işbirliği yapabiliriz ama CHP ile işbirliği söz konusu değil'' dedi.

Türkiye'nin ciddi sorunlar altında seçime gideceğini öne süren Tuncer, şunları kaydetti:
''Seçime hangi koşullarda giriyoruz? Öncelikle karşımızda hala çözemediğimiz terör sorunu var. İktidar partisi (terör sorununun üstesinden gelebilirim) iddiasıyla bir açılım başlattı. Ancak içinin boş olduğu kısa sürede anlaşıldı, bu açılım girişiminden sonuç alınamadı.
Ekonomiyle ilgili ciddi sorunlarımız var. İktidar partisi bu konuda da bardağın dolu tarafından bakıyor. (Bizim ekonomimiz krizi aştı. Şu anda yüksek bir büyüme hızımız var ve dünyanın 16 büyük ekonomisi olduk) diyorlar. Ekonomide sağlıklı bir gelişme varsa o ekonominin işçisi, esnafı, emeklisi, sanayicisi mutlu olması gerekiyor. Oysa Türkiye'de 12 buçuk milyon yoksul var.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.