BASKIN KOMEDİSİ BİR KEZ DAHA GÖSTERİMDE

BASKIN KOMEDİSİ BİR KEZ DAHA GÖSTERİMDE
CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan baskınlar ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama:
 AKP İKTİDARININ BASKIN KOMEDİSİ BİR KEZ DAHA GÖSTERİMDE
Bugün yine bir AKP klasiği yaşandı. Daha önce İstanbul’un CHP’li ilçe belediyeleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP’li pek çok belediyeyi polis operasyonlarıyla itibarsızlaştırmaya çalışan AKP iktidarı, bu kez Eskişehir Belediyesi’ne yöneldi. 

Daha önceki baskınlarda da vurguladığımız gibi bu baskınların amacı, rant için değil, halk için hizmet üreten CHP’li belediyeleri kamuoyu gözünde itibarsızlaştırmak ve AKP’nin seçimle alamadığı belediyelerimizi operasyon yoluyla almaktır.

AKP iktidarı, kapısında her gün İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin adeta nöbet tuttuğu, denetim üzerine denetim geçiren ve en küçük bir suça, yolsuzluğa, usulsüzlüğe rastlanamayan CHP’li belediyelerimize dilediği kadar operasyon yaptırabilir. 

AKP iktidarının bu operasyonlardan elde edeceği bir sonuç yoktur. Buradan çıkan tek sonuç; AKP iktidarının kamuoyu gözünde daha da komik duruma düşmesinden başka bir şey değildir. 

CHP’li belediyelerimiz, kapısından içeri bir gün bile müfettiş girmemiş, boğazına kadar yolsuzluğa ve usulsüzlüğe batmış AKP’li belediyelere benzemez. 

Eskişehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen, Türkiye’nin yüz akı bir belediye başkanıdır. Eskişehir’e yaptığı hizmetler yalnızca yurt içinde değil, yurt dışında da yankısını bulmakta ve takdir edilmektedir. 

Kamuoyunun bu operasyonlara yönelik düşüncesi açıktır ve halkımız olan bitenin farkındadır. 2014’teki yerel seçimlerde de bu operasyonlara gerekli yanıtı yine verecektir. 

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü olarak, CHP’li tüm belediyelerimizin yanındayız. Başta AKP iktidarı olmak üzere hiç kimse; basına önceden haber verilerek, belediyelerimizi ve partimizi sindirmeye, yıldırmaya, lekelemeye yönelik bu baskınlara boyun eğeceğimizi sanmasın! 

Oğuz Kaan SALICI
CHP İSTANBUL İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.