Bayanlardan Yıldız’a destek sözü

Bayanlardan Yıldız’a destek sözü
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Sefaköy’deki Seçim Koordinasyon Merkezinde kendisine destek ziyaretine gelen misafirlerini ağırladı.
Önceki gün Yeşilova mahallesinde bayanlarla kahvaltı sohbette bir araya gelen Yıldız, Küçükçekmece için plan ve projelerini anlattı. Mevcut yönetimin yardımları adaletsiz dağıttığı ile ilgili şikâyetler üzerine Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hilal Kart projesini anlattı. Muharrem Yıldız ‘dinimiz bize ‘Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerekir’ diye emrediyor. Oysa mevcut siyasi irade bu yardımları göze sokarcasına yapıyor. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız çevresine adeta ifşa edilerek yardımlar yapılıyor.

Üstelik halkımızın hakkı olan bu yardımlar adaletsizce yapılıyor ve hakkı olmayanlara, yandaşlara veriliyor. Biz Hilal Kart ile insanlarımızı rencide etmeden ifşa etmeden yardım yapacağız. Maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza Hilal Kart vereceğiz. Her ay bu karta belirlenecek oranda kredi yüklenecek. Vatandaşımız Hilal Market ya da istediği esnafa giderek ihtiyacı olanları alacak. Hilal Kart ile halkımız rencide olmadan ihtiyaçlarını giderebilecek’ dedi.

Samimi ortamda geçen kahvaltılı toplantıda Yeşilovalı bayanların dilek ve isteklerini dinleyip not alan Yıldız, ilerleyen günlerde Yeşilova’da daha yoğun programlara katılacağını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.