Baykal'dan Beyhaliç projesi

Baykal'dan Beyhaliç projesi
Beylikdüzü MHP Belediye Başkan Adayı Av. Ethem Baykal, Kaptan'ı Derya Restoran'da yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek, belediye meclis üyelerini tanıttı. Baykal, en büyük iki projelerinden birinin Beyhaliç Projesi, diğerinin de ihtiyaç sahibi va


Ranta son vereceğiz
Beylikdüzü MHP İlçe Teşkilatı Kaptan-ı Derya'da belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. Kahvaltıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Aydın, kesinlikle Beylikdüzü'nü kazanacaklarını ve ranta son vereceklerini söyledi. Belediye Meclis Üyesi 1. sıra Adayı Halit Tuna, 31 meclis üyesi adayını tek tek tanıttı. Meclis listesinin teşkilatın listesi olduğunu söyleyen Tuna, projeleriyle Beylikdüzü'nü 5 yıl içersinde bir kent hüviyetini kazandıracaklarını ifade etti. 

500 TL yardım verecek
Belediye Başkan Adayı Av. Ethem Baykal ise, CHP'de sorun yaşandığını, belediye başkan adayından memnun olmayanların akın akın kendilerine geldiklerini belirterek, 2009 yılında CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vecdet Öz'ün 9 Mart tarihinden sonra bizzat sahaya çıkarak kendisine destek vereceğini ifade etti. Yeşil Vadi'de Beyhaliç Projesi'ni hayata geçireceklerini söyleyen Av. Baykal, deniz otobüslerini kanal vasıtasıyla içeriye getirecek mega projeler yapacaklarını vurguladı. Hayatın ve insanın her alanında belediyenin olduğunu ve doğrudan demokrasiye en yakın yönetim yerel yönetim olduğunu ifade eden Baykal, kentte ihtiyacı olan herkese 500 tl vereceklerini söyledi. Kavaklı'nın göbeğine kadar Beyhaliç Projesi'ni getireceklerini ve isnat duvarlarını da anfi tiyatro olarak düzenleyeceklerini belirten MHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Av. Ethem Baykal, Haliç Projesi'nin üstünü de Kültür Vadisi olarak hayata geçireceklerini ve 2 milyar dolarlık bir kaynak sağlayacaklarını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.