'Beylikdüzü hizmet bekliyor'

'Beylikdüzü hizmet bekliyor'
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden soruları yanıtladı.

Beylikdüzü’nün İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olabileceğine dikkati çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü hizmet bekliyor. Bunu 2012 yılı Faaliyet Raporu da ispatladı” dedi.

Sosyal medyayı yakından takip eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, her hafta geleneksel hale getirdiği twitter buluşmalarına bu hafta facebook’u da dahil ederek aynı anda iki hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı, görüş ve önerileri değerlendirdi. CHP Beylikdüzü Propaganda ve İletişim Komisyonu tarafından gerçekleştirilen sosyal medya buluşmasında takipçileri, CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu soru yağmuruna tuttu.

9 yıldır ihmal ediliyor

Beylikdüzü’nde ulaşımın birinci sırada sorun olduğunu belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Uygar bağlantı ve çevre yolu düzenlemeleri ile beraber bu sorun en aza indirilecektir. Bu tedbirler maalesef 9 yıldır ihmal ediliyor. Geciken tedbirler daha çözümsüz sorunlar haline gelmektedir” dedi. İmamoğlu, önümüzdeki dönem ihtiyaçları hisseden, çözüm üreten, halk ile bütünleşen, hesap verebilen insan ayrıştırmayan, emek ve emekçinin hakkını gözeten bir yönetimi Beylikdüzü’nde hakim kılacaklarını vurguladı.

Yeşilvadi, doğa projesi olmalı

Beylikdüzü Yeşilvadi projesi ile ilgili gelen bir soru üzerine projenin her geçen gün amacına uygun kullanılmayan bir hal aldığını ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilvadi’nin Beylikdüzü geleceğine miras bırakılan bir doğa projesi olması gerektiğini söyledi.

Beylikdüzü, kenti yansıtan caddelere kavuşacak

Beylikdüzü’ne hareketlilik ve canlılık getirecek projeler geliştirdiklerini belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, mevcut belediye ve İBB arasında 6-7 yıldır start verilemeyen ve rant kavgaları yüzünden bekletilen cadde projesini, ilçede en az 4 farklı noktada hayata geçirerek yaşayan ve ruhu olan kenti yansıtacak düzenlemeler planladıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.