Beylikdüzü twitter'da buluştu

Beylikdüzü twitter'da buluştu
2014 Yerel Seçimleri için geri sayımın başladığına dikkat çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde inançlı bir örgüt olarak iktidara koştuklarının altını çizdi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal paylaşım sitesi twitter’da takipçileri ile bir araya geldi. CHP Beylikdüzü Propaganda ve İletişim Komisyonu tarafından gerçekleştirilen buluşmada, #Beylikdüzü tagıyla takipçileriyle sohbet eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir saat süren sohbette, Beylikdüzü’nün sorunlarını ve geleceğini değerlendirdi.

Önümüzdeki 1 yılda sonraki 5 yıllara temel oluşturacağız

CHP Beylikdüzü Yakuplu Dayanışma Evi’nde gerçekleşen twitter buluşmasında, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2014 Yerel Seçimleri için geri sayımın başladığına dikkat çekerek, “Beylikdüzü önümüzdeki 1 yıl içerisinde sonraki 5 yıllara temel oluşturacak. Beylikdüzü için vatandaşıyla her anında buluşmayı prensip edinmiş inançlı bir ekip koşa koşa iktidara gidiyor” ifadelerinde bulundu.

Ulaşılabilir bir Beylikdüzü

Takipçilerinden, özellikle ilçede ulaşım, yaya ve araç yollarında yaşanan sorunlarla ilgili şikâyetler alan İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’nün E-5 giriş noktaları köklü çözümler bekliyor. Bizimkent, Beykent, Yakuplu girişleri yeterli değil. Yaya ve araç yolları uygar bir şehre uygun olmayan, bugünkü yoğun nüfusa cevap vermeyecek durumdadır. Bizim sloganımız engelsiz sokaklar, uygar caddeler ve ulaşılamayan değil, ulaşılabilir Beylikdüzü” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Devlet hastanesi hala yok

Bir takipçinin ilçeye yıllardır devlet hastanesinin getirilmediğini, halkın özel hastanelere mahkûm edildiğini belirtmesi üzerine, devlet hastanesinin yanı sıra büyük bir bölge hastanesinin vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlıkta ihtiyaçlarla çözümlerin halk hareketi ile birlikte takipçisi olacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.