BEYLİKDÜZÜ YOK KENTİ

BEYLİKDÜZÜ YOK KENTİ
Beylikdüzü’nde otizmli çocukların sosyal hayata uyum sağlaması için hizmet veren Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi temsilcileri Nurşen Hançer ve Yaşar Gürdamar, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ziyarette bulundu.
Ziyarette, merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler alan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde kamunun faydalanabileceği sağlıklı yaşam alanları üretmenin öncelikleri arasında yer aldığını vurguladı.
Beylikdüzü’nde spor alanları konusunda birçok eksikliğin bulunduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,“Beylikdüzü’nde doğru düzgün bir spor salonu yok. Spor sahası yok. Yok kentiyiz. Sadece site içerisinde yapılan ortamlar var. Bu konu öncelik meselesi. Maalesef yerel yönetimin böyle bir önceliği yok” şeklinde ifadelerde bulundu.

Toplumsal farkındalığın sosyalleşme ile sağlanabileceğine dikkat çekilen ziyarette, toplumun hassas bir noktasında hizmet veren Yaşam Otizm Sporla Eğitim Merkezi temsilcileri Nurşen Hançer ve Yaşar Gürdamar’ı tebrik eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bu konudaki eksikliklerin önümüzdeki dönem CHP iktidarıyla son bulacağını söyledi.
Ziyarete, CHP Beylikdüzü Meclis üyeleri Ömer Şatır, Metin Soğuksu ve CHP Beylikdüzü Engelliler Komisyonu Başkanı Ahmet Bağbekleyen de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.