'Beylikdüzü’nü kazanacağız'

'Beylikdüzü’nü kazanacağız'
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Şubesinin ilçe merkezine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, önümüzdeki seçimlerde Beylikdüzü’nü kazanacaklarının altını çizdi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Şube Başkanı Nurettin Ağaoğlu ve beraberindekiler,daha önce şubelerini ziyaret eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.
Güncel konuların ele alındığı ziyaret esnasında, seçimi kazanmaktan çok yönetmek için ciddi çalışmalar sürdürdüklerine temas eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,Beylikdüzü’nde özellikle ilçeye olan aidiyet duygusunu arttıracak projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Beylikdüzü’nde halkın sosyal yaşamını sürdüreceği ortak meydan eksikliği gibi birçok konuda eksiklikler olduğuna değinen İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, önümüzdeki seçimlerde Beylikdüzü’nü kazanacaklarının altını çizdi.
İlçede yaşayan şehit ve gazi ailelerine sık sık ziyarette bulunduklarını ifade eden İlçe Başkanı İmamoğlu, şehit ailelerini sosyal hayata katabilecek adımlar atılması gerektiğini ifade etti. Ziyarete, CHP Beylikdüzü İlçe yönetim kurulu üyeleri Sedat Tanışlar ve Zeki Çevik de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.