Beylikdüzü’nü kurtarmalıyız

Beylikdüzü’nü kurtarmalıyız
CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ev toplantısında ilçede gördükleri eksikleri dile getiren kadınlar, Beylikdüzü’nde sosyal yaşam alanları istediklerini söylediler.
CHP Beylikdüzü Marmara Mahallesi Koordinatörlüğü, Eston Evleri Sitesi’nde bir ev toplantısı düzenledi. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı toplantıya katılan ilçe yönetim kurulu üyesi Necla Türkoğlu, “Geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmeden Beylikdüzü’nü el birliğiyle kurtarmalıyız. Beylikdüzü’nde kadını evine hapsetmeyen bir yerel yönetim anlayışını hep birlikte hakim kılacağız” dedi.

Aynı zamanda Marmara Mahallesi sakini olan ilçe yöneticisi Necla Türkoğlu, Beylikdüzü’nde yıllardır betonlaşmanın dışında bir ilerleme görmediğini söyledi. Beylikdüzü’nün her noktasını planladıklarını belirten Türkoğlu, sorunlara çözüm üreten sosyal belediyecilik anlayışı ile Beylikdüzü’nde hayat kolaylaşacak” dedi.

Üretken ve sosyal bir nüfusa sahip Beylikdüzü’nde, siteler dışında yaşam alanları olmamasının eleştirildiği ziyarette, gençler için kendilerini geliştirebilecekleri sportif alanların ihtiyaç olduğu belirtildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.