BEYLİKDÜZÜ’NÜ SİZLERLE DİZAYN EDECEĞİZ

BEYLİKDÜZÜ’NÜ SİZLERLE DİZAYN EDECEĞİZ
Beylikdüzü’nde yaşayan gençlerle buluşmaya devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün geleceğini gençlerin görüş ve önerileriyle birlikte şekillendireceklerini kaydetti.
CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde yaşayan gençlerle mahalle mahalle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Marmara Mahallesi’nde yaşayan gençlerle bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, gençlerle tek tek sohbet ederek yaşadıkları kentle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Beylikdüzü’nde halkın yönetimde söz sahibi olduğu bir yerel yönetim anlayışı için her noktada vatandaşlarla buluştuklarını bu noktada gençlerin düşüncelerine de önem verdiklerini ifade eden İmamoğlu, “Hepiniz hayatın içinde bireylersiniz. Biz eğer bir makama sahip olacaksak sizlerle beraber bunu dizayn etmek istiyoruz” çağrısında bulundu.

Gençler: Sahilimiz var kullanamıyoruz

İhlas 1.Kısım Sitesi’nde gerçekleşen buluşmada en büyük sorunların ulaşım, sosyal ve kültürel alan eksikliği olduğu ifade edilirken, sahile kıyısı olan Beylikdüzü’nde neden hala sahilden yeteri kadar halkın yararlanamadığı sorgulandı. Buluşmada, ilçede özellikle spor alanları konusunda ciddi eksiklikler olduğunu belirtildi. 

Yerel yönetimin halkın beklentilerine dönük hizmet getirmesi gerektiğini vurgulayan Ekrem İmamoğlu ise, “Yaptık olduk demekle hizmet olmaz. İnsanların ihtiyaçlarına ve beklentilerine dönük hizmetler getirilmeli” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.